Millainen mies tapailee raskaana olevaa?

Iidan matkassa

Tavallinen. Tavallinen mies. Se tulee ensimmäisenä mieleen, mutta hetken mietittyäni tavallisuus on hänestä kaukana. Ei ihan tavallinen mies voisi tapailla raskaana olevaa. Hänen sisäinen maailmansa on todella vahva. Kerrottuani hänelle, että minulta kysyttiin kysymys "Millainen mies tapailee raskaana olevaa", hän sanoi, että hän tapailee Iidaa. Se, että olen raskaana on osa minun tarinaa, muttei määrittele minua ihmisenä. Silloin poskeani pitkin laskeutui kyynel. Mies näkee muutakin kuin raskauden, hän näkee sen yli. Häntä kiinnostaa ihminen, ei raskaus. 

Todella moni sanoi minulle, ettei miehiä kiinnosta raskaana olevat naiset, eikä kukaan täysi järkinen alkaisi tapailla raskaana olevaa naista. Minua lähestyisi korkeintaan miehet fantasioiden perässä, mutta muuta olisi turha odottaa. Parempi keskittyä äidiksi kasvamiseen ja unohtaa miehet, sillä tapailu, jopa parisuhde raskaana olevaan ei olisi mahdollista. Tilanne kohdallani on niin hankala, että suhteesta ei voi haaveilla vuosiin. 

Melkein itsekin aloin uskoa, ettei se olisi mahdollista, koska kaikki ympärillä jaksoivat siitä muistuttaa. Hän kuitenkin tuli silloin, kun vähiten osasin odottaa. 

En tiedä huomisesta tai ensi viikosta tai vauvan syntymän jälkeisestä ajasta, mutta juuri nyt on ihana jakaa ihastuminen hänen kanssaan. Hän on tehnyt odotusajastani onnellista. Hän saa minut nauramaan. Hän saa itkemään. Hänen hyvyytensä on todella suurta. Hänen hymynsä saa sydämen hakkaamaan. Hän on koskettanut minua todella syvälle. Toisinaan mietin, että hän on lahja. Hän on lähetetty luokseni tähän aikaan, jolloin tarvitsin hänen kaltaistaan ihmistä eniten. 

Kaiken hyvyyden takana on myös pelko. Mitä, jos mokaan, mitä, jos mitään ei tulekkaan, mitä, jos tämä kaikki vain päättyy, kuin moni muu tätä ennen? Koska tämä on hänelle liikaa, koska hän lähtee? Miksi pelottaa ottaa hyvä vastaan ja antaa sille mahdollisuus? Miksi on niin vaikeaa nauttia käsillä olevasta hetkestä? Miksi pitää pelätä tulevaa etukäteen?

Olen niin hemmetin onnellinen tänään. Jos en huomenna enää ole, niin ainakin sain olla useamman kuukauden. Liikaa ei voi varoa elämässä, ihanat jutut menisi ohitse. Joskus on elettevä peloista huolimatta, muuten ei voi saada mitään, ei näitä kaikkia upeita tunteita. Olen täynnä tunteita. 

-Iida

KUVAT // Tiia Nyholm

SEURAA BLOGIA INSTAGRAMISSA & FACEBOOKISSA

Kommentit

Lumos

Ihanaa! Tuli tosi onnellinen fiilis puolestasi! Mistään ei voi varma olla, mutta siitä kannattaa tosiaan nauttia siitä mitä just nyt on. ️

Iidaafel
Iidan matkassa

Kiitos! Niin oot oikeessa, vaikka onkin niin vaikeeta <3 mutta oon kyllä tosi onnellinen!

Voi ei miten ihana juttu️ ️

 

 

Iidaafel
Iidan matkassa

Eikö vaan <3 <3

Reetta L
Pelkkäähyvää

Voi miten onnellista! 

Hauskaa myös, miten tunnistin tuon viimeisen kappaleen mielentilan omista viiden vuoden takaisista kirjoituksistani:

”...sen vaan tietää. 

Ja jos olinkin väärässä, onko sillä niin väliä jos olen edes tämän ajan saanut laittaa iltaisin silmät kiinni ja tiennyt olevani maailman onnellisin tyttö.”

Silloin olin vastarakastunut ja vähän höpsähtänytkin. Nyt meillä on kohta kaksi lasta ja yhteinen talo. En sano ettäkö se olisi aina joku tavoite, vaan että ihanaa kun tunnet juuri nyt, juuri noin. 

Iidaafel
Iidan matkassa

Ihana kommentti! Aivan, on ihanaa tuntea just nyt näin, sulkea silmät iltaisin onnellisena <3

Haitulankeinussa

Ihanaa, onnea Ida! <3

Iidaafel
Iidan matkassa

Kiitos <3

Kommentoi