Minne treffeille?

Tosi usein minulta kysytään, että minne voisi ensi treffeillä mennä. Ja jokin aika sitten minulta kysyttiin, että minne minut voisi viedä treffeille ja jäin ihan suu auki. Päässä pyöri, etten minä tiedä tai keksi, eikö se toinen voi vaan sanoa ja päättää. Sitä on helppo jaella vinkkejä muille, mutta asian tullessa omalle kohdalle ei tule mitään mieleen. Kahvittelu on helppo, mutta tavallaan tylsä. Ravintola aivan liikaa. Kävelylenkki myös jo nähty monta kertaa. Päätin kerrata jakamani vinkit, josko osaisin näitä nyt itsekin hyödyntää!

Brunssi -kahvi on tylsä, ravintola liikaa, joten brunssi tarjoaa sopivasti yllätyksellisyyttä. Se on jotain näiden kahden väliltä.

Autolla grillille – Toimii ainakin ysärifaneille, kuten minulle! Minusta on tosi kiva lähteä ”ajelemaan” ja käydä grillillä nakkiperunoilla tai lihiksellä. Hesburgirin Drive-In toimii myös. Minun nuoruudessa hengailtiin kylän grillillä ja se oli se ”the” paikka ja siksi ajatus grilli-treffeistä on nostalginen.

Ruokakauppaan –  Minusta on todella hauskaa sopia treffit ruokakauppaan. Voidaan yhdessä miettiä mitä ruokaa laitetaan ja mistä pitää. Molemmat osapuolet voivat ottaa kolme suosikki ainesosaansa, ilman, että kertoo toiselle niistä. Lopuksi aineista pitää kokata ruoka.

Torilla tavataan -Torille voi mennä treffeille ympäri vuoden. Kesällä voi juoda torikahvit ja ostaa mansikoita. Talvella voi nauttia jouluvaloista ja juoda glögiä. Useasti joulun aikaan toreilla on markkinat.

Ikea -treffit – Tämä on kyllä sellainen koitos, ainakin saa heti selville kannattaako jatkaa toisille treffeille. Lopuksi tietysti Ikean lihapullat ja pehmis! Olen ollut Ikea -treffeillä ja siinä oli kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Pääsin Ikeaan, sain tavarat kotiin kuljetettuna ja vielä treffit!

Eväsretki – Kaakaot termariin ja metsään, piknikille puistoon tai olohuoneen lattialle. Olen ollut eväsretkellä merenrannassa, Töölönlahdella ja Talvipuutarhassa. Ikimuistoin eväsretki oli kesällä metsässä, kun eväiden jälkeen makoilimme kalliolla ja katselimme pilviä.

Uiminen – Toimii kesällä ja talvella! Kuinka siistiä olisi lähteä avantoon! Itse en ole koskaan ollut, mutta kyllä houkuttelisi.

Kaupunkiretki – Porvoo, Turku, Tampere, Tammisaari tai joku muu? Lähipaikkakunnalle voi tehdä retken julkisilla tai autolla. Autossa voi kuunnella biisejä, vuorotellen saa valita biisin, joka kuunnellaan. Parasta tietty, jos valittu biisi omaa tarinan ja kertoo jotain ihmisestä, voi syntyä hyviä keskusteluja.

Museo – Edelleen haaveilen museo-treffeistä. Olisi ihana laittaa vähän parempaa päälle, käydä museossa analysoimassa kulttuuria ja käydä sen jälkeen hienostuneesti lasilla viiniä. Ehkä joskus pääsen vielä.

Huvipuisto– Valokarnevaalit meni jo, mutta kerran olin treffeillä juuri valokarnevaaleilla. Se oli aivan mahtavaa, pelailimme pelikoneilla ihan tosiaan toisiamme vastaan!

Jätä kommenttia, jos sinulle tulee mieleen joku hyvä treffipaikka tai tekeminen!

-Iida

Kommentit (11)
  1. Voisin suositella ensitreffeillekin lämpimästi tietovisaa 🙂 Testattu ja hyväksi havaittu 😀 tutustuin nykyiseen puolisoon tinderissä ja ehdotin tietovisaa, koska ajattelin että jokin tekeminen olisi mukava pelkän kahvittelun lisäksi. Kahvittelutreffejä kyllä kokeilin mutta ne tuntuivat usein vähän jäykiltä. Tietovisassa saa automaattisesti kysymyksistä ja kisaamisesta jotain pohdittavaa ja puhuttavaa, vaikka vähän jännittäisi tai ujostuttaisi.

    1. Onpa tosi hyvä! Koska se on rentoa ja varmasti hauskaa, eli murtaa jään!

  2. Oikein kivoja vinkkejä! Kiitos 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *