Mitä kuuluu oikeasti?

DSC_0589.JPGVäsyttää. Ahdistaa. Stressaa. 

Vauvan kanssa on tavallaan todella kiireinen. Ja ei ehdi oikein entiseen tapaan tehdä asioita ja se vähän ahdistaa. Ei ehdi pitää kotia samanlailla siistinä ja omia standardeja siivouksen ja kodinhoidon suhteen pitää laskea. Henkisesti asian sisäistäminen ei vain käy niin helposti.

Blogi ja sisällöntuottaminen stressaa ihan valtavasti tällä hetkellä. Tykkään tosi paljon kirjoittaa, mutta en vain ehdi entiseen tapaan. Ja tavallaan sillä ei olisi isosti väliä, jos blogi ei toisi rahaa. Tällä hetkellä olen melko riippuvainen blogin tuomista tuloista tai tällä hetkellä kaikki raha on plussaa. Jos ei kirjoita, ei tule rahaakaan ja sen takia stressaa. 

Toinen on sitten kuvat. Jos on tekstejä ja ehtii kirjottaa, tarvitaan vielä kuvia. Ja tästäkin olen saanut itselleni huolen. Tai oikeastaan vähän paniikin. Millaisia kuvia ja kuka ottaa? 

 

DSC_0491.JPG

DSC_0509.JPGYöllä, kun pitäisi nukkua, mietin blogia. Minulla kestää aika pitkään nukahtaa ja se vähä uni on entistä lyhyempi. Ja aina uuden herätyksen tullen kestää taas nukahtaa. Yöllä se stressi on vielä suurempaa ja silloin päässä ajatukset vain juoksee. Mistä kirjoitan, milloin kirjoitan, mistä teen videon, milloin vauva olisi paikallaan, että voisin kuvata sitä, mitä julkaisen instagramiin? Tippuukohan tukka kohta, kun stressaan, se kun tuntuu ohuemmalta? Niin ja kohta on ne ristiäisetkin! Tähän tyyliin siis. 

Ja varmasti väsymyksellä ja katkonaisilla unilla on vielä osuutta asiaan. Väsyneenä kaikki tuntuu monin verroin pahemmalta kuin onkaan. Ja onhan lapsi isompi elämänmuutos, kuin osaa etukäteen ajatella. Tai minä en ainakaan osannut. Ajankäyttö ja elämän prioriteetit muuttuvat kokonaan ja meneehän siinä hetki aikaa sopeutua uuteen. Ennen oli vain minä ja nyt on vauva ja sitten vasta minä. 

-Iida

DSC_0593.JPG

 

Kommentit (14)
  1. Voi vitsit! Ulospäin ei kyllä yhtään huomaa, että sun postaustahti olisi merkittävästi vähentynyt: musta tuntuu, että sulta pukkaa koko ajan uutta postausta ja Instassakin on uusia päivityksiä koko ajan! Olen ihaillut huuli pyöreänä sun aktiivisuutta :–)

    Mutta totta kai ymmärrän, että sulla on omat ”standardit”, joihin oot tottunut. Olethan silti lempeä itseäsi kohtaan <3 Me lukijat kyllä ymmärretään, että bebe menee nyt kaiken edelle!

  2. Meijän vauva on nyt 4kk ja tuo nukkuminen mulla on helpottanut siitä alusta; nykyään nukahdan heti uudestaan yöllä ja myös päivällä saatan ottaa unet vauvan kanssa, kun taas alkuun valvoin ja päivällä menin ihme kierroksilla. Sitten mun äiti sanoi, että nuku vauvan kanssa samaan aikaan päivällä. Olin vaan, että ei mua väsytä! Pakotti mut sänkyyn ja nukahdin heti :D. Eli koita nukkua päiväunia, ja varmasti säkin totun ajan kanssa nukkumaan uusissa olosuhteissa.

    Pikapostaukset vauva-arjesta arkisilla kuvilla on tosi mielenkiintoista. Aikamoista kaaostahan tää on 😀 <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *