Miten äitiyteen suhtaudutaan Tinderissä?

fullsizeoutput_b66.jpegfullsizeoutput_b6a.jpeg

Raskausaikana minuun suhtauduttiin tinderissä hyvin vaihdellen. Yleisesti se oli miesten fantasia ja sain paljon seksiin liittyviä viestejä. Ne jotka eivät ehdotelleet mitään, saattoivat ihmetellä ja kysellä, että missä mies on. Äitiys ei ole liiemmin muuttanut asiaa.  Raskausaikana profiilista tuli ilmi, että olen raskaana. Nyt profiilissani ihan lukee, että olen äiti ja minulla on lapsi. Miehet kuitenkin tuntuvat olevan yksinkertaisia olentoja ja moni kysyy, että onko kuvassa esiintyvä lapsi oma. On, luitko profiilitekstin, juntti!

Yksinkertaiset miehet myös jatkavat samalla linjalla, ehdottelevat seksiä tai kysyvät missä lapsen isä on. Kyllä välillä tulee tunne, että miltäköhän minä oikeen näytän tai millaisen kuvan se profiili antaa. Näytänkö puutteesta kärsivältä yh-mutsilta, joka janoaa himokkaita yhteydenottoja? Näin minua on mm. lähestytty:

MIES1: ”Mä testaan ekaa kertaa miesten lelua. Voinko kertoa sit sulle?”

MIES2: ”Moi. Ootpas söötti 🙂 Seksiseura poissuljettu vaihtoehto?”

MIES3: ”Missä meet? Tekee tosi paljon mieli seksiä nyt :)”

MIES4: ”Mieti mun iso kalua sun sisääs”

Olen käyttänyt Tinderiä enemmän ja vähemmän vuodesta 2015 ja tuntuu, että pahemmaksi menee koko ajan.

Olen itse alottanut jokusen keskustelun todella huonolla menestyksellä.

MINÄ: ”Lapsi, uhka vai mahdollisuus?”

MIES: ”No kyllä se aika uhkaavaa on.”

—-

MINÄ: ”Mahtuuko lenkkiseuraksi myös yhdet rattaat?”

MIES: ”Onko sulla lapsi? Apua.”

Näiden kohdalla tulee sellainen ole, että miksi hemmetissä olet swaipannut oikealla, kun profiilista vähän tyhmempikin näkee, että lapsi löytyy.

Muutamat onnistuneet keskustelutkin on käyty, eli kaikki ei lähde heti ehdottelemaan, eikä kaikki kauhistu vauvasta. Olen ollut muutamilla treffeillä. Tai en tiedä voiko vaunulenkkejä treffeiksi kutsua. Mutta tavallaan ne on menneet tosi hyvin ja on ollut hauskaa, miehille lapsi ei ole ollut mitenkään ongelma, eli heitäkin selvästi on joukossa.

Deittineitsyys äitinä on siis viety. Mikä on ihan hyvä, sillä jos deittailussa olisi ollut hirveän pitkä tauko lapsen saamisen jälkeen, olisi se varmaan alkanut liikaa jännittämään. Vaikka treffit on olleet ihan kivoja, olen huomannut se, että aika ei riitä. Minulla ei ole oikeasti aikaa ylläpitää tutustumista, mikä olisi alkuun tosi tärkeää. Pitäisi olla usein kyselemässä kuulumisia ja pitää yhteyttä ja nähdäkin enemmän kuin kerran viikossa, jotta oikeasti tutustuu. Se on tuntunut liialta. En oikeasti ehdi panostaa niin paljoa kuin haluaisin. Tuntuu, että haluan käyttää sen ajan johonkin muuhun, en halua notkua puhelimella viestittelemässä, vaan halaun vaikka tehdä töitä, jolla on arkeen konkreettinen vaikutus. Selitin tätä yhdelle miehelle, joka vastasi asiaan: ” Vuorokaudessakin on vaan 24 tuntia aikaa.” Ja tajusin, ettei hän tajua.

-Iida

LUE MYÖS RASKAUSAJAN DEITTAILUSTA: Miesten käytöstavat, onko niitä? & Raskaana Tinderissä

fullsizeoutput_b68.jpeg

Kommentit (14)
 1. Itsekin vähän hämmästelen tuota deiittailua pikkulapsiaikana ja raskaana ollessa, vaikka toki toisaalta ymmärränkin.

  Ymmärrän kyllä, että miehiä pelottaa ja jos kuvittelen itseni mieheksi, niin en haluaisi seurata raskaana olevaa enkä juuri lapsen saanutta, siinä pohtii kuitenkin, että mitä se toinen haluaa, haluaako hän rakentaa mahdollisesti oikeasti jonkun kanssa sen perheen vai mitä? Ja miten se lapsen isä on mukana kuvioissa. Ja sitten tosiaan pitäisi keskittyä siihen lapseen, kun kuitenkin hetken aikaa on pieni ja deittailuun tosiaan ehtii myöhemminkin.

  Poikkeuksia on enkä halua tuomita :). Toki jos haluaa perheen tai miehen itselleen niin pakko jossain kohtaa deitata 🙂

  1. Ymmärrän hyvin, että aiheutta hämmennystä. Mutta lapsen kanssa aikaa toskin koskaan on enemmän. Vuoden päästä on työ ja päiväkotirumpaa ja aina jotakin. Ja minulle se satunnainen deittailu on ollut kiva juttu, ehkä viikon piriste yms. Koska olen vauvan kanssa 24/7, niin yhdet treffit esim kuukaudessa ei tunnu siltä, että    en keskittyisi lapseeni. 

 2. Itselläni ei ole lapsia, mutta muista olosuhteista johtuen olen tapaillut miestä niin että vietämme aikaa yhdessä noin kerran kuukaudessa. Välillä ei viestitelläkään päivittäin. Mutta haluan vain sanoa, että hyvää voi joskus myös odottaa. Olen tykännyt tutustua rauhassa ja hitaasti, ilman isompia vaatimuksia heti alussa.
  Kuten Ida sanoikin, hän ei halua eikä voi käyttää liikaa aikaa puhelimen ääressä. Mielestäni hän ei ole selitystä velkaa siitä, miksi haluaa deittailla ja mitä etsii. Kaikkea hyvää, minun mielestäni elämässä ei ole välttämättä oikeaa tai väärää aikaa deittailulle, vaikka toisinaan se on haastavampaa.

  1. Kiitos ihanasta ja ymmärtävästä kommentista! 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *