MONTA SYYTÄ RAKASTAA HELMIKUUTA

Iidan matkassa

Minun mielestä helmikuu on paljon kivempi kuin tammikuu. Helmikuussa talvi on parhaimmillaan, on lunta ja on valoa. Ulkoilu helmikuun auringossa on ihanaa! Helmikuu on niin paljon lähempänä kevättä ja valoa on todella paljon enemmän. Ja se on yksi syy rakastaa helmikuuta. Helmikuun alussa esimerkiksi Helsingissä päivän pituus on kahdeksan tuntia ja helmikuun lopussa lähes 10,5 tuntia! Jos oikein virallisia ollaan niin, helmikuu on viimeinen talvi kuukausi. Maaliskuu on jo kevät kuukausi, eli todellakin kohta pimeys on selätetty.

Helmikuu on vuoden lyhyin kuukausi. Ja se jos mikä on syy rakastaa helmikuuta. Palkkapäivä tulee nopeammin kuin muina kuukausina ja on mahdollisuus saada jotain jopa säästöön. Lyhyt kuukausi, niin rahaakin kulee siis vähemmän. Helmikuussa on vain kolme kokonaista viikkoa ja kaksi puolikasta. Tänä vuonna helmikuuhun ei sijoitu yhtä ylimääräistä päivää, koska ei ole karkausvuosi. Mutta sekin tekee helmikuusta erityisen.

Helmikuussa on ystävänpäivä! Ja minä niin tykkään kaikista teemapäivistä, joiden varjolla voi keksiä kaikkea kivaa elämään. Ystäviä toki pitää muistaa läpi vuoden, mutta on ihana laittaa pinkit sydänlasit silmille yhdeksi päiväksi, nähdä vaalenapunaista ja lähettää ystävänpäivän toivotuksia ihanille ystäville! Ehkä ostaa pinkki berliininmunkki itselle iltapäiväkahvia varten. Se vain piristää ja tämä päivä on sellainen, joka kuuluu kaikille, eikä vain jollekin kohderyhmälle. 

Helmikuussa henkilökohtaisessa elämässäni tapahtuu ihania ja odotettavia asioita. Tehdään Eemin kanssa päiväretki Turkuun ja luvassa on myös yökyläretki Långviikin kylpylään. Ja sitten olen järjestänyt itselleni tärkeää tapaamista, eli vartaistukitapaamista yksinodottaville ja yksinhuoltajille, joka on nyt helmikuussa. Ja lapseni täyttää 5kk ja saadaan ottaa viljat ruokavalioon eli yhteiset puurohetket tulevat!

-Iida

KUVAT // Tiia Nyholm

 

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Mä oon ihan samaa mieltä! Itse asiassa tykkään helmikuusta niin paljon että mua harmittaa kun se kestää vaan neljä viikkoa. :D

Iidaafel
Iidan matkassa

Hei ihanaa! Ja pian sulla on yksi iso syy rakastaa helmikuuta vielä lisää! <3

AnLottanen

Hei, mä halusin vaan sanoa, että arvostan ihan älyttömästi sua ihmisenä ja äitinä. Sun ja Eemin kuvista loistaa niin valtaisa rakkaus.
Ja että viet arkea eteenpäin ainoana vanhempana - kunnioitan.
Jos asuisin lähempänä, niin ottaisin E:n L:n kanssa vaunu-unille, että pääsisit rauhassa kahville tai käpertymään hyvän musiikin kanssa sohvalle.

Iidaafel
Iidan matkassa

Siis kiitos! Ihan sanaton olo, niin ihana kommentti! Ja ajatus lämmittää <3 

Kommentoi