näitä ilman ei tule treeniä

Iidan matkassa

 

Näitä ilman ei tule mitään! Välillä mietin, että miten ikinä pystyin lähteä juoksulenkille ilman mitään. Kuinka olen osannut? Tai salille, siis ilman kuulokkeita? Tässä on mun top3 varusteet!

I can't survive without these equipments! My workout is nothing if I don't have my SPIbelt, phone, headphones, GPS running watch and heart rate sensor! How did I do in the past?

1. SPIbelt (Small Personal Item belt)

Tämä vyö on huikea! Kulkee hyvin mukana, sinne sujahtaa kaikki tarpeellinen. Kännykkä sieltä löytyy niin salilla kuin lenkilläkin. Usein myös avaimet, muutama kolikko, huulirasva...

I love this belt and I have it with me always when I train. I carry my phone there. Sometimes keys, coins and lipbalm as well! 

2. Langattamat kuulokkeet (wireless headphones)

Rakastan kuulokkeitani! Näm pysyy kunnolla päässä ja ei ole johtoja sotkemassa hommaa! Käytössä salilla ja lenkillä. Olen tosin viime aikoina miettinyt, että pitäisikö välillä olla ilman. Nyt ajatus lenkistä ilman musiikkia tuntuu aika mahdottomalta, mutta ehkä olisikin syy mennä lenkillä ja olla kaikessa hiljaisuudessa.

I use my headphones always when training! Last period I have been thinking that sometimes I sould train without them. I should go to run and just listen the silence.

3. Polar kello ja sykevyö (Polar GPS watch and heart rate sensor)

Ostin tämän setin reilu vuosi sitten, juuri juoksun sprintti treenejä varten. Kellossa on hyvä intervalli ajastin, joka helpottaa sprinttien juoksua. Ja onhan lenkkeillessä mukava seurata kehitystä, omaa sykettä ja juostua matkaa. Salilla en tätä oikeen osaa käyttää, tuntuu vähän hassulta. Olen muutaman kerran toki käyttänyt ihan vain nähdäkseni kalorin kulutuksen! Käytin kelloa ja sykevyötä viime syksynä paljonkin, mutta nyt se on melkein jäänyt. Tuntuu välillä, että on liikaa välineitä ja nekin lisäävät stressiä suorituksesta.

I bought this watch a year ago. I was using it a lot at the beginning. I liked to follow my development, my speed and heart rate while running. But I havent been using it for a while. I think it makes a stress.

Löytyykö teiltä mitään, joka on varmasti aina mukana?

-Iida

Kommentit

Janikaha (Ei varmistettu)

Mulla on nuo samat oikeastaan. Lenkillä vyö mihin mahtuu puhelin (salilla puhelin on kädessä/lattialla/painopinojen päällä koska kirjaan sinne painot ym), langattomat kuulokkeet ja Polarin M400. Nyt haaveilen ostavani seuraavasta palkasta Polarin Loop Chrystalin, sitä voisi sitten käyttää muuallakin kun urheillessa niin saisi jokaisen päivän liikkumiset ja tiedot ylös. Itse en koe stressaavana sitä että seuraan sykkeitä ym. laitteista, minusta ne helpottavat hirveäasti treeniä kun voi kellosta katsoa tarvitsemansa tiedot -meneekö liian kovaa, liian hiljaa, onko syke hyvällä tasolla, onko tauko ollut painonnostossa tarpeeksi pitkä ym.

Iidaafel
Iidan matkassa

Kiitos sun kommentista! Tuo kertomasi on ihan totta, sykemittari helpottaa monessa mielessä suoritusta. Tuo polar M400 on melko suuri päivittäiseen käyttöön, mutta Polar Loop Chrystal olis aika ihana!

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.