Olemattomat deittikuulumiset

Iidan matkassa

En ole tapaillut ketään sen jälkeen, kun sain tietää raskaudestani. Tuntui ihan mahdottomalta alkaa siinä selailemaan Tinderiä. Piti selvitellä omaa päätään ja jäsennellä ajatuksiaan. 

Tuli kuitenkin päivä, jolloin olisi tehnyt mieli lähteä treffeille, tehdä jotain muuta, kun miettiä omaa tilannettaan. Lisäksi aloin huolehtia, mistä oikein puhun Kinkkukiusausten toisella tuotantokaudella, jos en käy treffeillä. Aktivoiduin Tinderissä. Juttelin, sovin treffejä, mutten päätynyt yhdillekään. Olisin ihan hyvin voinut olla kertomatta raskaudestani, mutta koin, että se on toisen huijaamista, jos menen treffeille ja muutaman tapaamisen jälkeen pamautan uutisen raskaudesta. Ja yllätys, Tindermiehet eivät halunneet lähteä treffeille raskaana olevan naisen kanssa, joka on ihan ymmärrettävää. 

Juttelin viikon yhden miehen kanssa viestein ja puhelimitse, jolle raskaus oli täysin ok. Se on lähin etäisyys, jolle olen miehen kanssa päässyt näin raskaana. Lopulta kahden isän kuvio olikin hänelle aivan liikaa, jonka takia hän ei halunnut tavata. Täytyy sanoa, että kyllä harmitti. Tuntui, että treffeistä on turha haaveilla. Kaverit lohduttivat, että tilanne on helpompi, kun lapsi on syntynyt. Lapsi on helpompi hyväksyä  silloin ja onhan se totta. Mutta aika pitkä aika odotella sitä hetkeä. Jo tämä neljä kuukautta ilman yhtään mitään, tuntuu pitkältä ja on ehdottomasti pisin aika ikinä ilman yhtiäkään treffejä.

Toki vanhat deitit ottivat yhteyttä huomattuaan somessa raskaudesta. Heidän viestinsä saivat minut ihmettelemään, että mahtaako miesten penikset ja aivot vaihtaneen paikkaa.  Sain seuraavia viestejä:

" Haluan panna sua nyt." 

"Oon vähän mustasukkanen kyllä nyt. Sä oot niin kaunis mimmi."

"Ei helvetti. Mä olisin halunnut olla se mies, joka panee sut ekana paksuksi."

 

Miehet ovat selvästi jakautuneet kahteen kuntaan, niihin, joille raskaus on myrkkyä ja niihin, joille se on fantasia. 

 

 

-Iida

 

Kommentit

Memmmmu (Ei varmistettu)

Apua mitä kommentteja, en tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa... Tsemppiä deittailuun ja odotusaikaan!

Tässä jonkin aikaa blogiasi luettuani silmääni on todella pistänyt kieliasun huolimattomuus. Tässäkin postauksessa on yhdyssanavirhe heti otsikossa. Myös relatiivipronominien käyttö (joka - mikä) tuntuu olevan erittäin haparoivaa. Puhetyylinen, rento kieli on blogissa ihan ok, mutta yhdyssanat ja pronominivirheet antavat koko blogille suttuisen sävyn. Kieliasu kuntoon, niin blogia on huomattavasti miellyttävämpää lukea! :)

Iidaafel
Iidan matkassa

Kiitos kieliasua koskevaa palautetta. Siis aivan totta, mulla on vaan niin paha dysleksia, että oikein kirjoittaminen on lähes mahdotonta. En edes näe omia virheita. Hieno, että teitä on, jotka osaavat nämä kielisäännöt!

Iidaafel
Iidan matkassa

Haha ja heti virhe :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Yhdyssanavirheet eivät ole dysleksiaa, ne ovat huolimattomuutta ja välinpitämättömyyttä. Dysleksikon kirjoituksen erottaa kyllä etkä sinä ole sellainen. Hämmästelen aina sitä, että nykyään akateemisestikaan koulutetut eivät osaa kirjoittaa.

essiy (Ei varmistettu)

Hmm, mä ainakin opin kielioppini lukiossa. Korkeakoulussa pilkkuvirheisiin ja muuhun asian kannalta epäolennaiseen ei ole puututtu. Onko blogimaailmassa todella tarvetta tällaisiin kommenttikentässä toteutettaviin kielenhuoltotalkoisiin? Minusta ne ovat jokseensakin tympeitä.

Saranda
Tyhjä ajatus

Ei mulla muuta kuin että tosi huikeeta kun kirjoitat näin rehellisesti ja että RAKASTAN sun huulipunaa! Olet näissä kuvissa (ja kaikissa) todella kaunis. :)

Iidaafel
Iidan matkassa

En kestä miten ihana oot, kiitos piristävistä kommenteista! Ihana, kun aina jaksat kommentoida ja tsempata! <3

Miehet on kyllä erikoisia tyyppejä. On ihan mielenkiintoista seurata sun blogia näin naimisissa olevan lapsirikkaan äidin roolista.

Mä uskon että se mies joka haluaa sekä sut että lapsen elämään löytyy kyllä jostain. Sellainen juuri teille sopiva.

Musta sä oot niin ihana. Oon lukenut sun blogin läpi ja vallan ihastunut.

Multa voit sit aina kysyä vinkkejä ja neuvoa raskaus ja vauva-asioissa :)

Iidaafel
Iidan matkassa

Hei ihana kommentti! Kiitos taas! Mäkin vielä jaksan luottaa siihen, että mies tulee vielä eteen <3

ja aivan ihanaa, että saa kysyä. Mulle on tullut ihana olo, että mulla on somessa äiti mentoreita, niin tärkeää!

Nettanen

Voi ei, mä en kestä mitä kommentteja! Aivan käsittämätöntä! Sä oot niin uskomattoman rohkea ja vahva tyyppi, että ei voi kuin ihailla. Ja kuten Sarandra jo ylempänä kommentoi, näytät aivan upealta näissä kuvissa!! <3

Iidaafel
Iidan matkassa

Kiitos Netta ja oot aivan ihana voiman lähde! Ihanaa, kun kommentoit, iso kiitos kehuista <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Mitä nuo miesten kommentit on??! Pääsi yllättämään kerta kaikkiaan :D

Kiitos kiinnostavasta blogista!

Iidaafel
Iidan matkassa

Kiitos sinulle!

Vierailija (Ei varmistettu)

Mä taas ihmettelen millaisia miehiä sä oikein deittailet ja päästät peittosi alle.

Vierailija (Ei varmistettu)

Sama täällä. Vaikka nuo kommentit olikin tietysti irrallisia, niin luulisi että fiksulle ja kauniille nuorelle naiselle löytyisi tasokkaampaakin seuraa. Noista kommenteista tuli mieleen joku Temptation Island-sakki.

reindeer (Ei varmistettu)

Vaikka ikää on naisella jo kolmannella kympillä niin vielä vinkiksi, jos treffeille lähdet niin vaikka oletkin jo raskaana, niin ota tällä kertaa myös kondomit mukaan. Seksuaaliterveys on tärkeää, varsinkin silloin kun on raskaana. Paljaalla ei auta (taas) jakaa satunnaiselle nettideitille.

Kommentoi