Olemattomat deittikuulumiset

DSC_0179.JPG

En ole tapaillut ketään sen jälkeen, kun sain tietää raskaudestani. Tuntui ihan mahdottomalta alkaa siinä selailemaan Tinderiä. Piti selvitellä omaa päätään ja jäsennellä ajatuksiaan. 

Tuli kuitenkin päivä, jolloin olisi tehnyt mieli lähteä treffeille, tehdä jotain muuta, kun miettiä omaa tilannettaan. Lisäksi aloin huolehtia, mistä oikein puhun Kinkkukiusausten toisella tuotantokaudella, jos en käy treffeillä. Aktivoiduin Tinderissä. Juttelin, sovin treffejä, mutten päätynyt yhdillekään. Olisin ihan hyvin voinut olla kertomatta raskaudestani, mutta koin, että se on toisen huijaamista, jos menen treffeille ja muutaman tapaamisen jälkeen pamautan uutisen raskaudesta. Ja yllätys, Tindermiehet eivät halunneet lähteä treffeille raskaana olevan naisen kanssa, joka on ihan ymmärrettävää. 

Juttelin viikon yhden miehen kanssa viestein ja puhelimitse, jolle raskaus oli täysin ok. Se on lähin etäisyys, jolle olen miehen kanssa päässyt näin raskaana. Lopulta kahden isän kuvio olikin hänelle aivan liikaa, jonka takia hän ei halunnut tavata. Täytyy sanoa, että kyllä harmitti. Tuntui, että treffeistä on turha haaveilla. Kaverit lohduttivat, että tilanne on helpompi, kun lapsi on syntynyt. Lapsi on helpompi hyväksyä  silloin ja onhan se totta. Mutta aika pitkä aika odotella sitä hetkeä. Jo tämä neljä kuukautta ilman yhtään mitään, tuntuu pitkältä ja on ehdottomasti pisin aika ikinä ilman yhtiäkään treffejä.

DSC_0171.JPG

Toki vanhat deitit ottivat yhteyttä huomattuaan somessa raskaudesta. Heidän viestinsä saivat minut ihmettelemään, että mahtaako miesten penikset ja aivot vaihtaneen paikkaa.  Sain seuraavia viestejä:

” Haluan panna sua nyt.” 

”Oon vähän mustasukkanen kyllä nyt. Sä oot niin kaunis mimmi.”

”Ei helvetti. Mä olisin halunnut olla se mies, joka panee sut ekana paksuksi.”

 

Miehet ovat selvästi jakautuneet kahteen kuntaan, niihin, joille raskaus on myrkkyä ja niihin, joille se on fantasia. 

 

 

-Iida

DSC_0174.JPG

 

Kommentit (16)
  1. Vaikka ikää on naisella jo kolmannella kympillä niin vielä vinkiksi, jos treffeille lähdet niin vaikka oletkin jo raskaana, niin ota tällä kertaa myös kondomit mukaan. Seksuaaliterveys on tärkeää, varsinkin silloin kun on raskaana. Paljaalla ei auta (taas) jakaa satunnaiselle nettideitille.

  2. Mä taas ihmettelen millaisia miehiä sä oikein deittailet ja päästät peittosi alle.

    1. Sama täällä. Vaikka nuo kommentit olikin tietysti irrallisia, niin luulisi että fiksulle ja kauniille nuorelle naiselle löytyisi tasokkaampaakin seuraa. Noista kommenteista tuli mieleen joku Temptation Island-sakki.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *