Oloni on valtava ja vielä pitäisi jaksaa

Iidan matkassa

Tämä kesä on kyllä ollut surkein mahdollinen kesä odottajille. Hellepäiviä on ollut yli 50 ja ne ei niin helteiset päivät ovat olleet riittävän lämpimiä. Olenkin itsekseni miettinyt, että en muuten koskaan ole enää kesällä raskaana. Ihan kun sitä nyt voisi itse päättää, jos edes olen koskaan uudelleen raskaana. 

Nyt, kun ilmat ovat vähän viilentyneet, mitä en kyllä huomaa, olen ajatellut aloittaa lenkkeilyn ja porrastreenit. Ei nimittäin ole koko kesänä tullut liikunta mielenkään. Nytkin ainut motivaattorini on vauva tai sen ulos saanti. Olen päättänyt, että nyt on aika ottaa ihan kaikki keinot käyttöön.

Tuleva mummokin on hieman innokas. Hänen mielestään nyt olisi aika ottaa kolme ässää käyttöön, eli siivous, sauna ja seksi. Minulla on käytössäni näistä vain yksi, eli siivous. Sitäpä sitten, täytyy varmasti tarjota siivouspalveluja myös naapureille. Minulta loppuu neliöt!

En usko, että vauva ihan vielä on syntymässä, mutta minulla alkaa olla niin valtava olo, että suoraan sanoen olen mitta täynnä koko raskautta. Ja samaa aikaa tuntuu tosi pahalta, kun kaikki eivät saa kokea tätä koskaan. Ja minä vain valitan. Liikkuminen on hankalaa mahan takia, hyvä kun sohvalta pääsee ylös. Alapäätäni en ole nähnyt aikoihin, varpaisiin en yltä, kun maha tulee tielle. Aikooko hän vielä kasvaa? Katsoessa peiliin näen ihan jonkun muun kuin itseni. Haluaisin takaisin normaaliksi. Se ei kuulemma enää ole mahdollista äidiksi tulon jälkeen. Tästä hulluudesta ei palaudu koskaan!

Yrittänyttä ei lasketa, joten siivousta ja porrastreeniä elokuuksi. Onko muita vinkkejä antaa vauhdittamaan synnytyksen käynnistymistä?

-Iida

KUVAT // Omer Levin

Nää ihanat kuvat otettiin eilen! Aiemmat kuvat näet tästä ja tästä

Kommentit

wilmatheyogini

Hei Iida! Voisit halutessasi googlata ”akupainanta raskaus synnytys”. Akupainanta voi auttaa jos tilanne on muuten kypsä, muutenhan mitkään kikat ei oikein auta... Lisäksi kaikki mikä saa hyvän mielen hormoni ”oksitosiinin” virtaamaan voi auttaa. Oikein hyvää loppuodotusta sinulle! <3

Iidaafel
Iidan matkassa

Kiitos vinkistä! Akupunktiosta ja vyöhyketerapiasta tuli monia viestejä somessa, joten täytyy googlata ja perehtyä!

Kommentoi