Peltojen päällä

Iidan matkassa

 

 

Nää kuvat on mun mielestä aivan ihania! Oon vaan ihastellut niitä itsekseni jo monena päivänä. Kaikki kiitos tietenkin valokuvaaja ystävälleni Tiia Nyholmille! Välillä on niin hyvä nähdä itsensä kuvan kautta. Onnistunut kuva saa tuntemaan kauniiksi ja nostaa itsetuntoa. 

Kuvaushetkellä sattui tuulemaan melko kovasti ja minä vain annoin itseni tuulen syleilyyn siinä missä Tiia räpsi kuvia. Ja kun näitä kuvia katsoo, elämä näyttää tanssilta. Jo kuvista tulee itselle sellainen olo, että elämä on ihanaa, tanssin läpi elämän, viipottelen vaan peltojen päällä. 

Ehdottomasti parasta on se, että katsoessa itseä valokuvan kautta, huomaa itsessä ne hyvät asiat ja huonoille jää vähemmän tilaa. Omat ajatukseni sanoivat, että hei sähän et olekaan niin pullea, kun miltä susta tuntuu. Itsensä valokuvauttaminen ammattilaisella on varmasti hyvä idea ja lisää itsensä hyväksimistä ja positiivista ajattelua omasta kehosta. Välillä on hyvä katsoa itseään muiden silmin. Et kehtaisi sanoa kenellekään tutulle tai tuntemattomalle niitä asioita, joita saatat itsellesi oman kehon puutteista sanoa. 

Ihanaa päivää!

-Iida

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Pyydättehän valokuvien ottajat kasvustoissa liikkumiseen luvan. Ei todellakaan kuulu jokamiehenoikeuksiin.

Kommentoi