perjantaiherkku

Iidan matkassa

Viimein lähestytään viikonloppua! Minun kaltainen herkkupeppu on suunnitellut edellis viikonlopusta lähtien tulevan viikonlopun herkkuja. Minulla on tulossa ystäviä kylään viikonlopun aikana, joten luvassa on ihania herkkuja. Ei ajatukseni onneksi ihan vain herkkujen ympärillä yleensä pyöri, ehkä...

On ollut melko vaikeaa olla ajattelematta herkkuja kun sain Ruohonjuuresta testattavaksi The Raw Chocolate Co:n  raakasuklaalla päällystettyjä mulpereita ja inkamarjoja. Joka päivä kävin keskustelua itseni kanssa, että joko nyt saan maistaa. Sitten tuli yksi heikko ilta, jolloin en vaan enää voinut elää sen ajatuksen kanssa, että keittiöni kaapissa on raakasuklaaherkkuja ja avasin Vanoffe Mulberries -pakkauksen. Käsi vain sujahti pussiin ja herkkupalat suuhun. Sitten oli avattava myös Raw Chocolate Golden Berries -pakkaus, jotta saisin herkut kuvattua ennen kuin niitä ei enää olisi.

Raakasuklaalla päällystetyt inkamarjat sopivat mielestäni tummansuklaan ystävälle. Inkamarja on itsessään jo kirpeä ja raaksuklaa taas karvaista, voimakkaan makuista. Mielestäni yhdistelmä oli hyvä, mutta kovin makea se ei ollut. Tähän tosin voi vaikuttaa se, että maistoin ensin mulperinmarjoja, jotka olivat aivan ihanan pehmeitä ja sulivat suuhun. Ne olivat kermaisen makuisia ja tyydyttivät kyllä herkkuhimot. Inkamarjoissa oli kuorrutteeseen käytetty kaakaomassan lisäksi kookospalmusokeria kun taas mulpereissa oli näiden lisäksi vielä lucumaa ja vaniljajauhetta, mikä vaikuttaa makuun. Testailin marjoja vielä muinakin iltoina, mutta mielestäni inkamarja oli karvaan makuinen ja mulperi taas oli niin hyvää! Mikä tietenkin parasta näissä herkuissa, ne ovat luomua, raakoja ja vegaanisia!

Ihanaa viikonloppua herkkujen parissa! Onko sinulla suunnitelmissa herkutella?

-Iida

 

Kommentit

MariB
Happy Thymes

Mä oon katellut noita sillä silmällä kaupassa, mutten en oo vielä ostanut koska söisin varman koko pussin kerralla! Ehkä tänään ostan näin viikonlopun kunniaksi :)

Iidaafel
Iidan matkassa

Samoin! Olin katellut pitkään, tosin ovat hintaviakin. Mutta nyt maistettua....kyllä viikonlopu kunniaksi voi vähän herkutella paremmin! Ihanaa viikonloppu!

Kommentoi