raakasuklaa möhnämuna

Iidan matkassa

Pääsiäisviikonloppu on hyvä päättää kuviin möhnämunista. Näin somessa tänä pääsiäisenä todella herkullisia suklaamunia täytettynä erilaisilla mössöillä. Mietin sen tekemistä raaka-versiona. Lähikaupastani olin ostanut jo ennen pääsiäistä valmiita raakasuklaamunia, jotka olin totaallisesti unohtanut syödä! Raakasuklaamunat (50g) ovat Dammenbergin valmistamia, joka on kotimainen yritys. Makuna oli ainoastaan appelsiini, joka on mukavan raikas ja sopii pääsiäiseen, muttei yltänyt omalle raakasuklaan top-listalle. Valmis raakasuklaamuna oli melko hintava, edullisemmaksi tulisi tehdä raakasuklaata itse ja kaataa sitä muna-muottiin. Täältä löytyy mm. sopivia muotteja, vaikka ensi pääsiäistä varten!

Munien sisälle pursottelin raakasuklaamoussea. Kyseinen mousse on yksi ehdottomia lemppareitani, se on maidoton, vegaaninen, sokeriton..sellainen kaiketon vaihtoehto, joka maistuu jokaisesta hyvältä. Valmistaminen on simppeli, vähän aikaa vie pähkinöiden liotus. Lisäksi tarvitset tehokkaan blenderin tai monitoimikoneen, jotta saat sileän moussen ja pähkinät menevät rikki. Ohje löytyy jo blogistani, pääset siihen tästä.

Aurinkoa tulevaan viikkoon!

-Iida

 

Kommentoi