Riisivanukas

CSC_0991.JPG

Riisipuurosta saa ihania jälkiruokia! Puuroa usein jää mutta pois sitä ei kannata missään nimessä heittää! Jos perinteinen puuro tympii, voi erilaisia vaihtoehtoja hyvin kokeilla. Itse tein riisipuuron kookosmaitoon (http://www.lily.fi/blogit/iidan-matkassa/kattilat-taynna-puuroo-0) ja puuroa jäi yli sen verran, että sain siitä tehtyä kyseisen jälkiruoka kokeilun!

CSC_0990.JPG

Omenaninen riisivanukas

2 annosta

 

n. 300g valmista riisipuuroa (kylmää)

 

1 iso omena

8 tuoretta taatelia kivet poistettuna

1 appelssiini

1 sitruunan mehu

1 tl kanelia

1 tl vaniljajauhetta/uutetta

1 tl inkivääriä

1/2 tl neilikkaa

tarvittaessa loraus vettä

 

Aseta riisipuuro tasaisesti tarjoilukulhoihin. Pilko omena kuutioiksi ja ripottele omenakuutiot riisipuuron päälle. Valmista taateli -seos. Laita taatelit, kuorittu appelssiini, sitruunan mehu ja mausteet blenderiin tai monitoimikoneeseen. Sekoita tasaiseksi ja lisää vettä tarvittaessa. Kaada taateli -seos riisipuuron ja omenoiden päälle ja nauti!

CSC_0993.JPG

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *