Rinnoista kuultua

Iidan matkassa

 

"Noihan on ku kaksi mozzarellaa tai ehkä ne on vielä pienemmät."

"Sulla on kyllä oudot nännit."

"Sulla on tosi pienet rinnat."

"Mun mielestä silarit on aina kaikissa tapauksissa parhaat. Eihän kukaan tykkään luonnollisista rinnoista,

harvoin kellään on sellaset, jotka tuntuis kivoilta."

"Sä oot sinkku sun rumien rintojen takia."

"Hei noihan on tosi hyvä! Tykkään muutenkin enemmän pepuista."

"Sulla on just kauniit rinnat."

 

Kaikkien näiden kommenttien takana on miehet. Ystävät ovat antaneet ihan huikeaa palautetta rinnoistani pitkin matkan. Kukaan nainen ei koskaan ole sanonut mitään pahaa rinnoistani. Yhtälailla naispuoliset ystäväni ovat nähneet rintani, saunassa, suihkussa, tyttöjen illoissa ja toki on niitä leikkausten jälkeen ihan muutenkin vain esitelty. Usein miehet kuitenkin näkevät rintani hyvin herkässä ja intiimissä tilanteessa, joka saattaa olla muutenkin jännittävä. Ja silloin he sitten keksivät kommentoida rintojani. Se on kyllä todellinen TURN OFF. Kuten mikä tahansa toisen kehoon liittyvä arvostelu. En minäkään kenenkään miehen intiimialueita arvostele, se kun ei hirveästi vaikuta siihen onko seksi hyvää, vaan aivan muut asiat. Myöskään rinnoilla ei ole siinä tekemistä. 

Varmasti jokainen joskus tuntee arvostelua. Minä olen saanut eniten kommentteja rinnoista. Vasta ihan viime aikoina olen saanut positiivistakin kommenttia rinnoista, kun olen kertonut kehityshäiriöstäni. Siltikin kehu on todella vaikea vastaanottaa, koska aihe on itselle vaikea ja arka. Mutta kuten sanottu, varmasti meillä jokaisella on asioista kehossamme, josta tunnemme epävarmuutta ja jonka suhteen olemme kriittisiä.

Onko jokin sun kehossa saanut kommenttia suuntaan tai toiseen?

-Iida

 

 

 

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Siis apua, sanooko miehet oikeasti tuollaista (ja vielä intiimissä tilanteessa)? Minä olen varmasti elänyt jonkinlaisessa kuplassa, kun en ole negatiivisia kommentteja kehonosistani kuullut :O

Joko mulle on sattunut kohdalle herrasmiehiä, tai sitten ne on kaikki tuumanneet, ettei tuolle kannata sanoa mitään, ettei se pahoita mieltään.

Iidaafel
Iidan matkassa

Aivan ihanaa, että et ole kuullut! Ilmeisesti herrasmiehiä on vielä <3

Andando

Olin tulossa päivittelemään samaa! Toivottavasti kaikki Iidan negatiivikommentoijat ovat saaneet lähtöpassit kotiin! : (

Iidaafel
Iidan matkassa

Kyllä vaan, yhtäkään noista miehistä en kaipaa, jokainen sai mennä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Joo kyllä näin on, tässä Saaran kokemus törkeistä miehistä https://i.ylilauta.org/bj/g35582v6/Saara%20kaupassa.mp3

Roosa M. (Ei varmistettu) http://www.roosamustonen.com

Ihana, että puhut tästä asiasta avoimesti! Tosi tärkeä postaus! &lt;3 Ja kauheita miehiä!!

Iidaafel
Iidan matkassa

Kiitos Roosa <3

Moi (Ei varmistettu)

Mä kuulin 12-vuotiaasta lähtien ilkeitä kommentteja mun pienistä rinnoista. Sekä tytöt että pojat kiusasivat rinnattomuuteni takia. Ei mulla ollut syömishäiriötä, olin vain niin hoikka. Myös äidilläni on pienet rinnat, ja olen rivien välistä ymmärtänyt että hän häpeää niitä. Mitkään e-pillerit eivät kasvattaneet rintoja, eikä lihominen.
Asia vaivasi minua, koska olen aina ihaillut suuria rintoja. Tunsin olevani vähemmän nainen, vähemmän arvokas ja kropaltani viallinen. Mulla oli pienirintaisena poikaystäviä, eivätkä he koskaan sanoneet mitään pahaa rinnoistani. Käytin tuolloin 70AA kokoisia rintaliivejä. En kehdannut mennä edes rintaliivikaupaan, koska hävetti liikaa! Jopa 13-vuotiaalla serkullani oli isommat kuin minulla.
23-vuotiaana otin silikonit, en ole hetkeäkään katunut, kaikki meni hyvin. Mulle laitettiin Mentorin korkeaprofiiliset implantit 350cc, nyt käytän liivikokoa 70DD/E. En koe että mulla on isot rinnat. Enää en harmittele rintojani, aikaa riittää muihin asioihin.

Iidaafel
Iidan matkassa

Tosi hienoa, että tunnet olosi nyt hyväksi ja tyytyväinen! Samanlaisia ajatuksia ja tunteita, häpeää, on ollut itsellä kun tuossa kuvasit. 

Olenmitäolen (Ei varmistettu)

Aikoja sitten sain kommenttia siitä, kuinka paljon minussa on löysää.
Muutama vuosi sitten sain painon alas liiallisesta ylipainosta, ja sain kuulla, että rintani ovat kuin patalaput (koska lähteehän sitä rinnoistakin laihtuessa).

Paras oli se, kun seksin jälkeen menin erään kanssa suihkuun, ja hän ojensi minulle sheiverin sanoen"voisit ajaa noi kaikki pois", lähdin aika nopeasti kipittelemään kotiin, minä kun olen sinut itseni kanssa ja omat mieltymykseni kehoani kohtaan ..

Iidaafel
Iidan matkassa

Voin niin samaistua tähän. Ihan kamalaa, mutta onneksi selvästi arvostat itseäsi, etkä anna ihmisten kohdella huonosti! 

Siis niin kamala mies! Toi sheivaus juttukin... 

Vierailija (Ei varmistettu)

Ja sitku kommenttia pienimmästäkin "virheestä" saa kuulla sellasilta miehiltä, jotka ei ite oo todellakaan mitään kedon kauneimpia kukkia :D niinku pliis. Et vaikka oot vittu Rihanna niin joku kalsarihiippailija tulee sanoo et "ei Rihannaa, sil on liian iso otsa".

En silti ota asiakseni kommentoida heidän ulkonäköä. Jotenkin jotkut miehet luulee, et sit kun nainen on heidän ns. Oikeutensa ja "tarkoitettu heille", heillä on oikeus kommentoida sitä kuin tavaraa. Heteroseksis monilla on yleensäkin semmonen kuva, että naisen tarvii olla joku miehen kiihotuksen väline ( - miehen ei samalla tavalla).

Iidaafel
Iidan matkassa

Haha :) totta! Välillä on sellanen tunne, että nainen on todellakin objekti ja naisen ulkonäöllä on enemmän väliä kuin miehen juurikin tuosta mainitsemastasi syystä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Naiset on tehty miellyttämään miestä, se on naisen tarkoitus. Fakta.

Vierailija (Ei varmistettu)

Mulle on vain kerran sattunut niin, että mies on kommentoinut jotain negatiivista mun ulkonäöstä. Se sanoi jossain vaiheessa tapailua, että oon muuten nätti mut mun kulmakarvojen (luonnollinen, voimakas) kaari saa mut näyttämään vähän vihaiselta. Nauroin, ja totesin et enpä pysty luustoni muotoon paljon vaikuttamaan, ja unohdin koko homman. Myöhemmin kesken touhuiluin se kysyi miksi näytän niin vihaiselta. Minä vain koitin keskittyä siihen päällä keikkumiseen ja että saisin sen tuntumaankin jossain. Loppui touhuilut aika nopeasti. Dumppasin pian koko tyypin, siltä alkoi tulla muutakin negatiivista sontaa, ja mua alkoi oikeesti vihastuttaa :D Ihme että jaksoin sitä niinkin kauan. Nyt seurustelen maailman mahtavimman miehen kanssa, joka kutsuu mua kauniiksi ja ihanaksi ja seksikkääksi ja vaikka mitä, enkä voi kuvitella, että se kommentoisi negatiivisesti mun roikkuvia paikkoja tai venymisarpia tai kulmien muotoa tai napakarvoja, jotka joskus unohdan nyppiä.

Iidaafel
Iidan matkassa

Ihana lopputarinalla!! Mahtavaa. Niinhän sen toivoisi olevan, ettei kumppanin tarvitse kommentoida, koska hyväksyy toisen ja välittää! <3

Kommentoi