Rinnoista kuultua

21392921_10214464805432756_936122444_o.png

 

”Noihan on ku kaksi mozzarellaa tai ehkä ne on vielä pienemmät.”

”Sulla on kyllä oudot nännit.”

”Sulla on tosi pienet rinnat.”

”Mun mielestä silarit on aina kaikissa tapauksissa parhaat. Eihän kukaan tykkään luonnollisista rinnoista,

harvoin kellään on sellaset, jotka tuntuis kivoilta.”

”Sä oot sinkku sun rumien rintojen takia.”

”Hei noihan on tosi hyvä! Tykkään muutenkin enemmän pepuista.”

”Sulla on just kauniit rinnat.”

 

Kaikkien näiden kommenttien takana on miehet. Ystävät ovat antaneet ihan huikeaa palautetta rinnoistani pitkin matkan. Kukaan nainen ei koskaan ole sanonut mitään pahaa rinnoistani. Yhtälailla naispuoliset ystäväni ovat nähneet rintani, saunassa, suihkussa, tyttöjen illoissa ja toki on niitä leikkausten jälkeen ihan muutenkin vain esitelty. Usein miehet kuitenkin näkevät rintani hyvin herkässä ja intiimissä tilanteessa, joka saattaa olla muutenkin jännittävä. Ja silloin he sitten keksivät kommentoida rintojani. Se on kyllä todellinen TURN OFF. Kuten mikä tahansa toisen kehoon liittyvä arvostelu. En minäkään kenenkään miehen intiimialueita arvostele, se kun ei hirveästi vaikuta siihen onko seksi hyvää, vaan aivan muut asiat. Myöskään rinnoilla ei ole siinä tekemistä. 

Varmasti jokainen joskus tuntee arvostelua. Minä olen saanut eniten kommentteja rinnoista. Vasta ihan viime aikoina olen saanut positiivistakin kommenttia rinnoista, kun olen kertonut kehityshäiriöstäni. Siltikin kehu on todella vaikea vastaanottaa, koska aihe on itselle vaikea ja arka. Mutta kuten sanottu, varmasti meillä jokaisella on asioista kehossamme, josta tunnemme epävarmuutta ja jonka suhteen olemme kriittisiä.

Onko jokin sun kehossa saanut kommenttia suuntaan tai toiseen?

-Iida

 

21392898_10214464469784365_860111857_o.jpg

fullsizeoutput_7ee.jpeg

 

 

Kommentit (16)
 1. Mulle on vain kerran sattunut niin, että mies on kommentoinut jotain negatiivista mun ulkonäöstä. Se sanoi jossain vaiheessa tapailua, että oon muuten nätti mut mun kulmakarvojen (luonnollinen, voimakas) kaari saa mut näyttämään vähän vihaiselta. Nauroin, ja totesin et enpä pysty luustoni muotoon paljon vaikuttamaan, ja unohdin koko homman. Myöhemmin kesken touhuiluin se kysyi miksi näytän niin vihaiselta. Minä vain koitin keskittyä siihen päällä keikkumiseen ja että saisin sen tuntumaankin jossain. Loppui touhuilut aika nopeasti. Dumppasin pian koko tyypin, siltä alkoi tulla muutakin negatiivista sontaa, ja mua alkoi oikeesti vihastuttaa 😀 Ihme että jaksoin sitä niinkin kauan. Nyt seurustelen maailman mahtavimman miehen kanssa, joka kutsuu mua kauniiksi ja ihanaksi ja seksikkääksi ja vaikka mitä, enkä voi kuvitella, että se kommentoisi negatiivisesti mun roikkuvia paikkoja tai venymisarpia tai kulmien muotoa tai napakarvoja, jotka joskus unohdan nyppiä.

  1. Ihana lopputarinalla!! Mahtavaa. Niinhän sen toivoisi olevan, ettei kumppanin tarvitse kommentoida, koska hyväksyy toisen ja välittää! <3

 2. Ja sitku kommenttia pienimmästäkin ”virheestä” saa kuulla sellasilta miehiltä, jotka ei ite oo todellakaan mitään kedon kauneimpia kukkia 😀 niinku pliis. Et vaikka oot vittu Rihanna niin joku kalsarihiippailija tulee sanoo et ”ei Rihannaa, sil on liian iso otsa”.

  En silti ota asiakseni kommentoida heidän ulkonäköä. Jotenkin jotkut miehet luulee, et sit kun nainen on heidän ns. Oikeutensa ja ”tarkoitettu heille”, heillä on oikeus kommentoida sitä kuin tavaraa. Heteroseksis monilla on yleensäkin semmonen kuva, että naisen tarvii olla joku miehen kiihotuksen väline ( – miehen ei samalla tavalla).

  1. Haha 🙂 totta! Välillä on sellanen tunne, että nainen on todellakin objekti ja naisen ulkonäöllä on enemmän väliä kuin miehen juurikin tuosta mainitsemastasi syystä!

   1. Naiset on tehty miellyttämään miestä, se on naisen tarkoitus. Fakta.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *