Ruusuinen raakasuklaa

Iidan matkassa

Olen aina ollut suklaan suuri kuluttuja! Ja järjetön suklaansyönti on pakottanut etsimään niitä parempia "tervellisempiä" vaihtoehtoja ja niin syntyi rakkaus raakasuklaaseen. Alkuraskaudesta en syönyt suklaata ollenkaan, mutta nyt olen alkanut palata normaaliksi. Hieman jo ehdin olla huolissani. 

Nykyään, jos haluan saada raakasuklaata nopeasti, otan lusikan ja Foodinin Mylk raakasuklaarouhe -pussin esiin. Ja lusikalla vaan suoraan suuhun. Just tuo Mylk raakasuklaarouhe on niin hyvää! Jos on enemmän aikaa tai joku ilmoittaa tulevansa pian kylään, sulatan vesihauteessa sopivan määrän suklaarouhetta ja valutan sulan suklaan muotteihin. Päälle vain omia suosikkeja, pähkinöitä tai kuivattuja marjoja. Minua ihastuttaa tällä hetkellä kukkainen suklaa, johon laitan mehiläisen siitepölyä ja ruusunlehtiä. 

Mikäli halaut tehdä suklaata kokonaan itse, on blogissa siihen hyvä ohje. Sen loudat tästä postauksesta!

-Iida

 

Kommentit

Pari viivaa

Mikä oli muuten neuvolan suhtautuminen raakakaakaoon? Tuttavan ollessa raskaana kahvin kofeiinista varoteltiin tosi paljon ja sanottiin, että voi valita aamukahvin TAI kolme palaa tummaa suklaata. Raakakaakaossahan on vielä enemmän kofeiinia kuin tummassa suklaassa. En siis tiedä nykysuosituksia, koska tästä tuttavan raskaudesta on jo muutama vuosi ja ohjeet tuntuu muuttuvan koko ajan.

Iidaafel
Iidan matkassa

Jaaa... en ole edes kysynyt asiaa raakasuklaasta. Minulle sanottiin neuvolassa, että suositukset on nämä ja teet niin, kun sinulle on hyvä. Ja olen ollut melko "rento", en juurikaan juo kahvia, joten olen ihan hyvillä mielllä syönyt raakasuklaata jonkin verran, myös salmiakkia ja lakua olen suosituksista huolimatta syönyt. Mutta mielenkiinnosta voisin asiaa kyllä kysyä!

Pari viivaa

Kerro toki sit miten kävi. Oon utelias, mitä neuvola sanoo.

Kommentoi