Silikonit vai nahkaläpyskät?

Iidan matkassa

Näissä synttärikuvissa mulla ei ole rintaliivejä. Päätin viettää synttärit ilman rintsikoita. Syy oli oikeastaan se, että mekko oli niin tiukan puoleinen, ettei liivit tuntuneet yhtään mukavilta. Tisseistä näkyy, että hieman alhaalla roikkuvat, eli ehkä ne liivit olisivat ryhdittäneet ilmettä.  Mutta en välitä. Oon oikeastaan ylpeämpi rinnoistani kuin koskaan. 

Keväällä tapasin miehen, joka kertoi minulle tykkäävänsä silikonirinnoista. Hänen mielestään tavalliset rinnat ovat aina inhottavan tuntuiset nahkaläpyskät. Hän pitää kiinteistä ja kauniista pyöreistä rinnoista, joita silikonit hänelle edustavat. 

Jonkin aika sitten tapasin miehen, joka oli myöskin sitä mieltä, että silarit on se juttu naisessa. Makoilimme miehen sängyllä vähäpukeisina, kun hän sanoi, että hän tykkää silikonirinnoista ja haluaisi naisen, jolla sellaiset on. Muuten olisin ollut hyvä.

Miehet tuntuvat vain näkevän niitä yksiä ja ainoita rintoja jo heti teini-iästä. Koulujen terveystiedon kirjoissa on kuvia niistä yksistä ja samannäköisistä rinnoista. Some on täynnä yksiä ja samoja kuvia, mitä isommat tissit ja mitä suuremmin tyrkyllä, sitä enemmän seuraajia. Pornossa on vain ne yhdet ja samat rinnat. Ne täydelliset kiinteät ja pyöreät rinnat. Jokaisella meillä on mielikuva siitä miltä niiden naisen rintojen kuuluisi näyttää. 

Valitettavasti rintoja on yhtä monia erilaisia kuin on naisiakin. Eli miehille se voi sitten olla pettymys. Odotukset nimittäin saattavat olla korkeat. Ratkaisu ei ole kuitenkaan silikonit. 

 Useinkin miehille naisen ulkonäöllä on suuri vaikutus. Miehet tuntuvat olevan todella visuaalisia ja tekevän valintoja sen suhteen mikä viehättää heidän visuaalista silmäänsä, tissit ja bebat tietty arvostelun kohteena. Naisen ulkonäkö yhdistetään heti seksuaalisuuteen, naisellisuuteen ja yleiseen viehättävyyteen. Pitäähän naisen olla sellainen, jonka voi hyvillä mielellä esitellä kavereille ja saa kaveritkin kateellisiksi. Mies taas saa ulkonäkönsä anteeksi olemalla hauska ja huumorintajuinen. Useammalle tuntemalleni naiselle on tärkeää, että mies saa naisen nauramaan. Miehen verbaalisuus siis vie voiton. Keskustelutaitoinen ja hauska mies ihastuttaa myös naisen ystävät, ei ulkonäkö. Usein näkee upean ja kauniin naisen lähtevän baarista ja vähän heikompi tasoisen miehen matkaan. Mites toisinpäin? 

Naiselle ei aina anneta mahdollisuutta olla hauskoja ja humoristisia. Erilaisissa Tinderin käyttöä koskevissa tutkimuksissa on tullut ilmi, että naisen ollessa luonnossa ns. huonomman näköinen kuin tinder-profiilin kuvissa, on mies pettynyt ja kokenut itsensä huijatuksi. Tämän vuoksi treffit on jääneet lyhyiksi. Naisien kohdalla taas ulkonäöllä ei ole ollut niin suuri merkitys, jos mies on ollut hyvä keskustelija.

Kyllä naisetkin on hauskoja, naisetkin saavat miehen nauramaan. Mutta edelleen oletamme, että miehen tehtävä on hauskuttaa naista. Deittailuunkin liittyy paljon sukupuolirooleihin sidottuja normeja. 

Miehet, antakaa naistenkin olla hauskoja!

-Iida

 

Kommentit

smagardi
astu harhaan

En ole kertaakaan kuullut miesten suusta, että he suosisivat silikonirintoja, vaan juurikin toisin päin. Niitä on pidetty luonnottomina palloina, joihin ei oikeastaan edes halua koskea ja jokainen mies, jonka kanssa olen asiasta puhunut on suosinut luomua. Jotkut ovat pitäneet isommista ja toiset pienemmistä rinnoista, kun taas jotkut suuntaavat mieluummin katseensa ja kosketuksensa kokonaan pakaroihin. Makunsa siis kullakin

Harmi, että sun kohdalle on osunut tommosia tyyppejä useampia. :(

Iidaafel
Iidan matkassa

No sanos muuta! En ymmärrä miten vedän puoleeni tälläsiä tyyppejä. Toki on monia jotka on ollut toista mieltä. Tässä halusin vaan tuoda nämä esiin. Mutta tosiaan makunsa kullakin!

Vierailija (Ei varmistettu)

Eri medioissa on kyllä esillä paljon erikokoisia rintoja, mutta yhteistä niille lienee symmetrisyys. Hieman kyllä surullista, jos silikonirinnat on joillekin miehille kynnyskysymys tapailuun. Toki jokainen saa tykätä mistä tykkää, mutta hyvät ihmissuhteet ja vaikka lyhyemmätkin jutut ovat yleensä kiinni jostain ihan muusta kuin toisen täydellisestä ulkonäöstä. :)
Siitä olen eri mieltä, ettei naisia kiinnostaisi ollenkaan miesten ulkonäkö, vaikka naiset ehkä useammin arvostavat muitakin asioita eikä pelkkä miellyttävä ulkonäkö riitä.

Iidaafel
Iidan matkassa

Samaa mieltä sun kanssa. 

Ja toki naisillakin tietysti vaikuttaa ulkonäkö ja ovat siitä kiinnostuneita, mutta mun mielestä ei niin paljoa kuin miehillä.

JanikaHaHa (Ei varmistettu)

Vois melkein sanoa että WTF? Itse nyt 2 leikkausta läpikäyneenä olen tyytyväinen että en valinnut silikoneja. Ottakoon ne miehet itelleen ne silikonit jos haluavat niitä niin kovasti puristella.

Iidaafel
Iidan matkassa

Haha mahtava kommentti! Kiitos tästä Janika, niin samaa mieltä! Ja huippua, että oot tyytyväinen :)

Toi sun hymy <3

Ihme urpoja sulle tuleekin vastaan. Itsekään en ole koskaan kuullut kenenkään kaipaavan silikonirintoja, päinvastoin! Meijän pitää löytää sulle fiksumpia miehiä jostain!

Iidaafel
Iidan matkassa

Kiitos<3

Ja sanos muuta!! En käsitä, yksi fiksu mies kiitos!

Juupeli (Ei varmistettu)

Mun mielestä on toki väärin, että mies kommentoi tuolla tavalla ja on harmillista että sinun kohdallesi näitä on sattunut. Mutta olen niin monta kertaa ollut kuulemassa naisten keskusteluja siitä, että on deittaillut kivaa kundia mutta sänkypuuhiin ei olla vielä päästy ja nainen pelkää miehen housuista löytyvän katkaravun joka pilaa sitten koko jutun. Eli kyllä miehen elimen koolla on myös tällainen vaikutus naisiin eikä siinä huumorilla välttämättä pärjätä. Ja se että silikonit olisi jotenkin inhottavat kumipallot on myös vähän kyseenalainen kommentti. Itse hankin silikonit koska mulla ei ollut käytännössä rintoja ja kroppani on muuten suht muodokas ja hain silikoneilla tasapainoa kroppaani, joka oli hyvin alapainoitteinen. Ja voin sanoa että omistani ei kyllä kuunapäivänä pystyisi sanomaan onko aidot vai ei, jos ei tiedä. Ennen leikkausta mieheni vakuutteli että luomutisukkani ovat ihan hyvät mutta huomaan kyllä hänen katseistaan ja kosketuksestaan, että hieman parannellut versiot miellyttävät enemmän vaikkei hän sitä sanokaan ääneen.

Vierailija (Ei varmistettu)

Mahtavaa että olet tyytyväinen silareihisi! Sen verran täytyy kuitenkin korjata, että silikonit erottaa luomusta aina, viimeistään siinä vaiheessa kun niitä koskee :)

Iidaafel
Iidan matkassa

Kiitti kommentista Juupeli, oon ite kuullut myös samaa. Eikä sekään oikein ole, että koko homma kaatuisi seksiin. Kyse on ehkä sitten pinnallisyydesta, jota tämä toisen ulkonäön kommentointikin edustaa.  Ja todella hienoa, että olet nyt tyytyväinen kehossasi!!

crazycatmom

Hassua ajatella, että jollekin naisen rinnat on syy aloittaa/lopettaa tapailu! Jos kiinnostus on aitoa, niin tuskin jää siitä kiinni. Kirjoittelin juuri omaan blogiini kauneusleikkauksesta, joka minulle on tehty. Minulla on silikonit ja onhan ne miehet niistä tykänneet. En kuitenkaan halua, että ne ovat syy, miksi joku kiinnostuisi minusta. Itse päädyin leikkaukseen todella pitkän harkinnan jälkeen ja leikkauksen syyt oli paljon muuta kuin vain ulkonäköön liittyviä.

Iidaafel
Iidan matkassa

No niinpä! Mulle on oikeasti ihan sama onko silikonit vai ei, jos se on naiselle itselleen tärkeää. Mutta se haittaa, että ulkonäköä kommentoidaan ja arvotetaan rumasti. Kuten sanoit, joku tietty jottu ulkonäössä ei saisi olla se, miksi joku haluaisi sinua tapailla tai kiinnostuisi. Ja todella hyvän jutun olit kirjoittanut!

Ihme

Täällä yksi mies, jolle silikonit häviävät aina luomuille. Monenlaisia tissejä olen päässyt elämäni aikana ihan livenäkin näkemään (ja kokeilemaankin), enkä ole yhteenkään pariin ollut tyytymätön. Eikä se lopulta mun asiani olisikaan niitä kritisoida, kun vähän niin kuin vieraana olen aina siinä tilanteessa ollut, toisten tissejä räpläämässä.

Ja minunkin vaimollani on totta puhuen ihan hauska mies, mutta onpa mullakin ihan helvetin hauska vaimo. Ja sillä on maailman ihanimmat tissit, vaikkei silikoniset olekaan. <3

T. Ihmeen mies

Iidaafel
Iidan matkassa

Aivan ihana ihana kommentti! Kiitos tästä <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Apua, todella tahdittomia miehiä sattunut sun kohdalle! Preferenssinsä toki kullakin, mutta edes vähän tilannetajua voisi olla... :D Kiinnostaisi kovasti tietää, että mitä olet noissa tilanteissa vastannut heille??

Vierailija (Ei varmistettu)

Jos olisin 10v nuorempi niin lähtisin samantien sun kanssa treffeille. Etkä takuulla kuulisi mitään tyhmiä juttuja silikooneista tai muista nyky-yhteiskunnan hömpötyksistä. Se kaikki aika, mikä menee ulkonäön miettimiseen on pois jostain muusta.
T: M38

Kommentoi