Silikonit vai nahkaläpyskät?

4jHVRB1.jpg

Näissä synttärikuvissa mulla ei ole rintaliivejä. Päätin viettää synttärit ilman rintsikoita. Syy oli oikeastaan se, että mekko oli niin tiukan puoleinen, ettei liivit tuntuneet yhtään mukavilta. Tisseistä näkyy, että hieman alhaalla roikkuvat, eli ehkä ne liivit olisivat ryhdittäneet ilmettä.  Mutta en välitä. Oon oikeastaan ylpeämpi rinnoistani kuin koskaan. 

Keväällä tapasin miehen, joka kertoi minulle tykkäävänsä silikonirinnoista. Hänen mielestään tavalliset rinnat ovat aina inhottavan tuntuiset nahkaläpyskät. Hän pitää kiinteistä ja kauniista pyöreistä rinnoista, joita silikonit hänelle edustavat. 

Jonkin aika sitten tapasin miehen, joka oli myöskin sitä mieltä, että silarit on se juttu naisessa. Makoilimme miehen sängyllä vähäpukeisina, kun hän sanoi, että hän tykkää silikonirinnoista ja haluaisi naisen, jolla sellaiset on. Muuten olisin ollut hyvä.

Miehet tuntuvat vain näkevän niitä yksiä ja ainoita rintoja jo heti teini-iästä. Koulujen terveystiedon kirjoissa on kuvia niistä yksistä ja samannäköisistä rinnoista. Some on täynnä yksiä ja samoja kuvia, mitä isommat tissit ja mitä suuremmin tyrkyllä, sitä enemmän seuraajia. Pornossa on vain ne yhdet ja samat rinnat. Ne täydelliset kiinteät ja pyöreät rinnat. Jokaisella meillä on mielikuva siitä miltä niiden naisen rintojen kuuluisi näyttää. 

Valitettavasti rintoja on yhtä monia erilaisia kuin on naisiakin. Eli miehille se voi sitten olla pettymys. Odotukset nimittäin saattavat olla korkeat. Ratkaisu ei ole kuitenkaan silikonit. 

 Useinkin miehille naisen ulkonäöllä on suuri vaikutus. Miehet tuntuvat olevan todella visuaalisia ja tekevän valintoja sen suhteen mikä viehättää heidän visuaalista silmäänsä, tissit ja bebat tietty arvostelun kohteena. Naisen ulkonäkö yhdistetään heti seksuaalisuuteen, naisellisuuteen ja yleiseen viehättävyyteen. Pitäähän naisen olla sellainen, jonka voi hyvillä mielellä esitellä kavereille ja saa kaveritkin kateellisiksi. Mies taas saa ulkonäkönsä anteeksi olemalla hauska ja huumorintajuinen. Useammalle tuntemalleni naiselle on tärkeää, että mies saa naisen nauramaan. Miehen verbaalisuus siis vie voiton. Keskustelutaitoinen ja hauska mies ihastuttaa myös naisen ystävät, ei ulkonäkö. Usein näkee upean ja kauniin naisen lähtevän baarista ja vähän heikompi tasoisen miehen matkaan. Mites toisinpäin? 

Naiselle ei aina anneta mahdollisuutta olla hauskoja ja humoristisia. Erilaisissa Tinderin käyttöä koskevissa tutkimuksissa on tullut ilmi, että naisen ollessa luonnossa ns. huonomman näköinen kuin tinder-profiilin kuvissa, on mies pettynyt ja kokenut itsensä huijatuksi. Tämän vuoksi treffit on jääneet lyhyiksi. Naisien kohdalla taas ulkonäöllä ei ole ollut niin suuri merkitys, jos mies on ollut hyvä keskustelija.

Kyllä naisetkin on hauskoja, naisetkin saavat miehen nauramaan. Mutta edelleen oletamme, että miehen tehtävä on hauskuttaa naista. Deittailuunkin liittyy paljon sukupuolirooleihin sidottuja normeja. 

Miehet, antakaa naistenkin olla hauskoja!

-Iida

71AYC1l.jpg

K1DxqIm.jpg

kQhcTtV.jpg

Qsasde5.jpg

udqbSmf.jpg

VUSCnqp.jpg

 

Kommentit (17)
  1. Jos olisin 10v nuorempi niin lähtisin samantien sun kanssa treffeille. Etkä takuulla kuulisi mitään tyhmiä juttuja silikooneista tai muista nyky-yhteiskunnan hömpötyksistä. Se kaikki aika, mikä menee ulkonäön miettimiseen on pois jostain muusta.
    T: M38

  2. Apua, todella tahdittomia miehiä sattunut sun kohdalle! Preferenssinsä toki kullakin, mutta edes vähän tilannetajua voisi olla… 😀 Kiinnostaisi kovasti tietää, että mitä olet noissa tilanteissa vastannut heille??

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *