Sinkku ja itsetuntoa hivelevä tapaus

”No mites miehet? Onko ollut treffejä?”

Tämän kysyy jokainen ystävä aina jossain kohtaa, usein sen jälkeen, kun ovat kysyneet ensin tavalliset kuulumiset. Minulle ei juuri kuulu mitään, mitä tulee miehiin. Eikä se haittaa, minulle vauva on parasta juuri nyt. Treffejä ei ole ollut ollenkaan tänä vuonna, mutta koin kyllä yhden mieltä ylistävän sattumuksen, yhden sinkkuuden voitoista. Ja on minulla vähän muutakin käynyt.

Kerroin tässä postauksessa sähköpostimiehestä. Sähköpostimiehestä en ole kuullut yli kuukauteen. Kirjoitimme päivittäin sähköpostia, vaihdoimme numerot, viestittelimme ja soittelimme päivittäin yhteensä neljä kuukautta ja sitten yhtäkkiä täysi tyhjyys. Ei mitään. Olen jopa miettinyt, että onko hän kuollut. Todennäköisempää on, että hän löysi sopivan naisen ja unohti kertoa. Tai vielä sopivampaa on, että hänen vaimonsa sai meidän viestittelymme selville. Kuka tietää, se on nyt mysteeri.

Viime aikoina minua on lähestynyt vain kakskymppiset opiskelijapojat Instagramissa. Yksi, jos toinenkin. Tässä erään kanssa käyty keskustelu.

MIES: Moi mitä sun päivään?

MINÄ: Kuka kysyy?

MIES: Tämmönen opiskelijamies.

MINÄ: Minkäköhän ikäinen opiskelija mahtaa olla? 22 ?

MIES: Sä varmaan blokkaat mut jos kerron, mutta mua on sanottu ikäistäni vanhemmaksi.

MINÄ: Eli oot vielä nuorempi?

MIES: Joo, oon 20. Mutta mua on sanottu ikäistäni vanhemmaksi. Anna mahdollisuus.Olis kiva jutella sun kaa ja saada susta juttuseuraa.

MINÄ: Kuules opiskelijamies, kun mulla on vauva ja aikaa aika vähän ylimääriselle jutustelulle. En tiedä sun lähestymisen syytä, mutta valitettavasti intsessit on nyt muualla kuin juttuseuran hakemisessa.

MIES: Ymmärrän yskän.

MINÄ: Kaikkea hyvää sulle ja tsemppiä opiskeluihin.

Pari ystävääni ovat eronneet ja sinkku kavereita on nyt oikein urakalla. Huomaan pudonneeni aivan heidän menostaan. Yksi eronneista ystävistäni kertoi käyttävänsä vain Badoo nimistä sovellusta ja lopettaneensa Tinderin käytön. Sovellus oli hänestä niin hyvä. Hän ylisti sovellusta niin paljon, että uteliasuuteni otti voiton ja latasin Badoon puhelimeen. Sitä kesti alle 12 tuntia. Puhelin alkoi täyttyä viesteistä ja tajusin, etten ihan oikeasti halua keskustella tuntemattomien kanssa smalltalkia ja käyttää siihen aikaani, sitä omaa aikaa, jota on vähän ja joka on usein pois sitten yöunista.

Ehdin kuitenkin jutella yhden mukavan oloisen miehen kanssa vähän pidempään ja hänen profiilissa luki hänen Instagram käyttäjätilin nimi. Poistin sovelluksen ja profiilini sen mukana. Etsin miehen Instagramista ja laitoin hänelle siellä viestiä. Kerroin, että juttelimme Badoossa ja tulin Instagramiin jatkamaan keskustelua poistettuani koko sovelluksen. Hän vastasi pian ja kysyi mikä on Badoo. Sanoin, että se deittisovellus. Hän sanoi, ettei hän ole kuullutkaan, eikä ole käyttänyt sellaista sovellusta koskaan ja sanoi olevansa varattu. Selvisi, että joku oli kaapannut hänen kuvansa ja luonut niillä profiilin.

Tajusin, ettei deittailu ole missään nimessä minua varten. Eikä yksikään sovellus.

Tästä ei mennyt kauaa, muutama päivä, kun koin joka sinkun itsetuntoa hivelevän asian. Nimittäin entinen ihastukseni ja deittikumppanini laittoi viestiä. Hän kysyi mitä kuuluu. Keskustelun edetessä hän ehdotti näkemistä ja kertoi edelleen ajattelevansa minua. Hypin riemusta puhelin kädessä ja ajattelin, että siitäs sait mulkku, kun teit huonon valinnan. Hieman myöhäistä! No, en nyt ihan, mutta melkein. Mutta tuli selkeästi sellainen imarreltu olo, jos tiedätte mitä tarkoitan. 

-Iida

suhteet sinkkuus vanhemmuus oma-elama
Kommentit (15)
 1. Todellakin tiedän mitä tarkoitat. 😀 Vaikka siitä on ikuisuus kun joku ex-heila on viimeksi laittanut viestiä, kyllä sitä silti on tuntenut ittensä voittajaksi. (Vaikka oiskin ollut se jätetty osapuoli. :-D)

 2. - - - - - - - - -
  9.4.2019, 08:50

  Minäkin saan treffipalstalla lähestymisiä noilta nuorukaisilta. Ymmärrän kyllä, että nuorilla on kova vimma hankkia kokemuksia ja ehkä yh vaikuttaa siltä, että kannattaa yrittää. Mutta kun ei heillä ole mitään järkevää sanottavaa…

  1. Joo ehkä he kuvittelevat, että yh:lle kelpaa kaikki :DDD

  2. Toi on muuten totta, että kyseessä on siis ihan ”juttu”. Kerran jopa kuulin nuoren miehen sanovan, että etsii itselleen jotain kivaa yh-äitiä.

   Eihän siinä mitään pahaa ole, jos yh-äidistä kiinnostuu ja kokee, ettei siinä nyt mitään ongelmaa ole: lapsi kuuluu pakettiin ja paketti on siltikin varsin kiinnostava. Siis ihanaahan sellainen on.

   Mutta toi jos haetaan yh:ta ihan sillä ajatuksella, että ovat varmaan helppoja ja epätoivoisia ja sitten innoikkaita osoittamaan miehelle suurta kiitollisuuttaan, niin jotenkin tuntuu aikas ällöttävältä.

   Onneks oot Iida niin ihanan omanarvontuntoinen. <3 Hyvin napautettu!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *