Suosituimmat postaukset

 1. Rintojen kehityshäiriö
 2. Kaikki miehet, jotka kävelivät onnensa ohi
 3. (single)mom to be
 4. Jos kuolisin tänään, kuolisin onnellisena
 5. Miten et voi tietää lapsesi isää
 6. Älä jää väkivaltaiseen suhteeseen

Yllä olevassa listassa on blogin suosituimmat kuusi postausta. Osa vanhempia ja osa uudempia. Tavallaan en yhtään ihmettele, miksi näitä on luettu ihan valtavasti. Pelkästään rintojen kehityshäiriöstä kertovaa postausta on luettu lähes 40 000 kertaa, ihan mieletöntä siis! Kaikki postaukset käsittelevät isoja asioita, vaikeitakin aiheita ja sen takia varmasti ovat niitä suosituimpia. Väkivaltaisesta suhteesta kertova tekstini on näin jälkikäteen aika sekavaa luettavaa, mutta teksti oli lähes suoraan päiväkirjastani, enkä ehkä olisi osannut sitä toisin kirjoittaakaan. 

Ihanaa viikonloppua ja pääsiäisen aikaa! Toivottavasti tästä löytyy sinullekin jotain lukemista,

-Iida

12967988_10209474587800434_359530922442871139_o.jpg

 

Kommentit (4)
 1. Voi Iida miten upea blogi sulla onkaan!

  Mä olen lukenut blogeja täällä Lilyssä ja pidemmän aikaa mutta jostain käsittämättömästä syystä en ole eksynyt blogiisi, mutta nythän minulla onkin roppakaupalla luettavaa.

  Heti tähän ensimmäiseen kommenttiin yksi pyyntö: vaikka nyt Hesarin kautta blogiisi tulviikin järjetön määrä lukijoita, pidä pliis tämä nykyinen linjasi! Olet ihan huikea kirjoittaja.

  1. Mahtavaa,  KIITOS!! Oon niin onnellinen tästä tällä hetkellä <3 Ja paska kommentit vaan saa mut jatkamaan linjallani entistä vahvempana!

 2. Minttu-Maria
  2.4.2018, 04:50

  Heippa! Toivoisin jossain vaiheessa postausta siitä, mitä ajattelet imetyksestä nyt kun odotat lasta ja rinnat on leikattu. 🙂

  Mä sun blogin kautta löysin aikanaan syyn sille, miksen ole koskaan oikein pitänyt rinnoistani. Kaikki vakuutteli mulle että ihan normaalit ne on, mutta se tubulaarinen kyllä kuvauksena kuulosti enemmän kuin tutulta. Nyt imetän toista lastani näillä rinnoilla ja en voisi olla niistä ylpeämpi. Eli ainakin omani toimivat poikkeavasta ulkonäöstä ja koostumuksesta huolimatta. Toisaalta en koskaan osannut edes epäillä ettenkö voisi imettää. Mitä sä ajattelet aiheesta?

  1. Heippa! Kiitos sulle, mahtavaa, että blogista on ollut sulle apua. Ja tartun ehdottomasti tähän toiveeseen ja kirjoitan aiheesta ihan oman postauksen. Lähtökohtaisesti toivon, että saan imettää. Ihanaa kevättä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *