Tinder profiilit arviossa

Iidan matkassa

On tullut huomattu vuosien saatossa mikä on trendikästä ja mikä ei. Olen nähnyt yhtä ja toista. Moni elää siinä kuvitelmassa, että kukaan ei kuitenkaan lue tinder profiilin esittely-tekstiä. Pelkällä kuvalla mennään siis. Valitettavasti olen tehnyt sellaisen havainnon, että juuri miesten kannattaisi profiiliinsa kirjoittaa ja panostaa siihen, jotta tulee huomatuksi. Miehillä on usein 1-3 kuvaa. Kahdessa niistä yleensä aurinkolasit ja yksi on takaapäin. Ei siis mitään tarttumapintaa tai mitään mistä aloittaa keskustelu, jos nyt edes matchätä. Usein hyvä teksti saa swaippaamaan oikealle ja antaa anteeksi ne heikot kuvat. 

Tinder biossa on selvästi asiat, jotka toistuvat joka miehellä. 

  1. Kaikkein yleisintä on, ettei biossa lue yhtään mitään. Sen jälkeen toiseksi yleisintä on kirjoittaa pelkkä asuinpaikkakunta. Ja tietenkin hirveesti Suomen lippuja ja toki suomenruotsalaisuus mainitaan omalla lipulla. Helsinki lyhenee tyylikkäällä herralla pelkäksi HKI:ksi ja Tampere TRE:ksi.

 

 

  1. Trendikästä, ilmeisen oletettavaa on myös ilmoittaa pituutensa. Se on tosiaan vähintä, mitä itsestään pitää kertoa, kunnon mies laittaa myös painonsa mukaan!  Yksi ihmeellinen yksityiskohta on tämä "sama englanniksi" tai "samma på svenska" lause, vaikkei koko profiilissa kyseistä kieltä esiinny. Kertooko tämä nyt kuitenkin miehen kielitaidosta?

  1. Kolmantena selkeä ilmiö on emojiit. Emoji kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, vai mitä!

  1. Sitten joukosta erottuu profiilit, joissa kerrotaan kenen ei edes kannata haaveilla yhteisestä tulevaisuudesta. Voit swaipata suoraan vasemmalle.

  1. Sitten on listojen rakastajat, jotka nauttivat kaikesta! Minähän en tietenkään tykkäisi näistä mistään! Kuka nyt tykkäisi hyvästä seurasta, matkustelusta tai ruoasta?

Jotkut ovat huomanneet myös nämä vallalla olevat trendit! 

Onko näitä tullut teille vastaan? 

-Iida

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit

CougarWoman
CougarWoman

Noi kaikki, ja monta kertaa. :D Poistin koko sovelluksen (ei ihme kyllä johtunut sen paskuudesta kuitenkaan). Kaikki noi emojinkylväjät ja pelkän pituutensa ilmoittajat, tyhjäprofiileista puhumattakaan, swaipattiin kyllä vasemmalle niin nopeasti, että ihme elleivät itse tunteneet sitä vauhtia. Ok Cupid oli sentään vähän parempi, mutta ei sekään mikään rakkauden runsaudensarvi ollut. 

Iidaafel
Iidan matkassa

Hahaha :D oon toiminut ihan samoin! Vasemmalle menee niin, että viuhahtaa! Toistaseksi sovellus tuo hyvää viihdettä, kun ei muuta!

Oma lajinsa ovat miehet, joilla on kuva täydellisestä kropasta -- ikävä vain, että nopea käväisy kuvahaussa paljastaa kropan kuuluvan amerikkalaiselle filmitähdelle.

CougarWoman
CougarWoman

Ja vaikka olisi oma kroppakin, niin mitä se mahtaa ko. miehestä kertoa..? Noi kroppakuvat viuhahti mulla myös saman tien vasemmalle :) 

Tähän löyhästi liittyen, yksi profiili tuli vastaan jossa oli ainoana kuvana XL-kondomi. Profiilitekstinä oli: "need I say more?" (viuh-vasemmalle valon nopeudella :D) 

Niin, mitä se mahtaa kyseisestä miehestä kertoa? Ehkä sitä että mies tykkää käydä salilla, on ylpeä työn tuloksista eikä häpeä esitellä niitä ja on tietoinen siitä että timmi kroppa on monen naisen mieleen? Jos siellä olisi paidaton kuva vähän pehmeämmän muotoisesta miehestä takapihalla grillaamassa, niin kukaan ei vetäisi hernettä nenään, että kyllä kehtaakin esitellä mahakumpuaan. :D Siis yritän tässä sanoa että mä en tajua mikä viha ihmisillä on timmejä jätkiä kohtaan jotka esittelee sikspäkkiään. Esim. jos on kuva kuntosalilta, rannalta tai surffilaudalta ilman paitaa ja se sikspäkki siinä on nätisti esillä, niin mitä vikaa? Ne peiliselfiet on ehkä vähän turhan tarkoituksenhakuisia, mutta ei nekään mulle ole mikään automaattinen swaippi vasemmalle, ellei se puolinaku peiliselfie ole ensimmäinen ja ainut kuva. Oon käynyt muutaman jätkän kanssa treffeillä jolla näitä kropanesittelykuvia on tinderissä. Ihania, älykkäitä, naista kunnioittavia herrasmiehiä jotka sattuu tykkäämään urheilusta. Ei mitään limaisia lähentely-yrityksiä tai sovinistisia kommentteja.

Piti laittaa vastauksena teille molemmille, puumikselle ja Iidalle, mutta menikin tähän puumiksen kommentin alle. :) 

CougarWoman
CougarWoman

Joo siis ei mulla ole mitään sixpackiä vastaan (tämänhetkiseltä "tapailukumppanilta" löytyy myös, joskaan ei ole sitä koskaan kuvissa suuremmiten esitellyt) :D tarkoitin siis just näitä ainoina kuvina olevia, usein vielä PÄÄTTÖMIÄ vessanpeiliselfieitä. 

Iidaafel
Iidan matkassa

Joo ei mullakaan ole mitään hyvänkuntoista ja itsestään huoltapitävän miehen sixback kuvia vastaan. Mutta toooosi usein on kuva vaan keskivartalosta, eikä muita kuvia. Tai sitten on kolme kuvaa pyyhepäällä vessassa tai salilla otettuna. Ehkä muutama riittää ja siten joukkoon myls muita kuvia. Ei mulla ole komeaa vartaloa vastaan yhtään mitään. Mutta usein sellaset jotka esittelevät itseään omaavat hyvin erilaisen arvomaailman omaani näjden. Ja näin ollen kuvat kertovat minulle melko paljon.

CougarWoman
CougarWoman

Tämä. Siis se ainoastaan vartalon korostaminen ja esitteleminen ilman muita kuvia tai profiilitekstiä. 

On mulle kerran elävässä elämässäkin sattunut niin, että tanssilattialla joku vonkasi, ja kun sanoin ei, niin nosti t-paitaansa paljastaen sixpackin ja sanoi, että "entäs nyt, nyt varmaan mieli muuttui?" Juuei muuttunut. Eihän se keho itsessään mikään itseisarvo ole, tai saa mua tykkäämään jostain tyypistä enemmän tai vähemmän.  

Mä olin muuten ennen vähän arka lähestymään ns. hyväkroppaisia miehiä, kun ajattelin että he haluavat sitten varmaan vierelleen kanssa jonkun timmin salikissan. Mutta eihän näin ole. Hyvä kroppa ei siis itsessään tee miehestä jotenkin erilaista arvomaailmaltaan (Juu Iida tajusin ettet tätä tarkoittanutkaan ;)), vaan se, miten sitä käyttää ja miten sitä tuo julki. 

Äh, olikohan tässä nyt mitään järkeä :D 

Joo tätä profiilitekstin puutettu komppaan ihan täysin. Oli minkälaisia kuvia tahansa niin aika harvoin swaippaan oikeaan ellei oo profiilia. Yleensä se menee jotenkin niin et ensin katon kuvat ja mietin että viehättääkö ulkonäkö. Jos viehättää niin klikkaan profiilin auki. Jos siellä ei ole kirjoitettu yhtään mitäään niin aika varma swaippi vasempaan. Ja mitä parempi profiili sitä varmemmin swaippi oikeaan!

En mä kyllä tiedä sitä et miten se kropan ilmi tuominen vaikuttaa arvomaailmaan. Mullakin on vartalokuva tinderissä missä keikistelen suht tiukassa mekossa mistä kyllä tajuaa minkä muotoinen kroppa mulla on. Ja sen lisäksi oon tietty omasta mielestäni siinä kuvassa tosi kaunis ja kuuma. ;) Ihan tietoisesti sen siihen laittanut sen takia että se on ensinnäkin imarteleva kuva minusta. Ja toiseksi, onpahan jätkillä selvä kuva siitä miltä tämä mimmi näyttää. Usein saan kehuja mun ulkonäöstä, mutta jos haluaa DD kuppia ja kurvikkaampia muotoja niin ei muuta ku swaippi vasempaan kun täältä sitä ei löydy :D Eikä siinä mitään vikaa, ihmisillä kun on niin monta eri kauneuskäsitystä.

Mä koen sen että jätkät korostaa vartaloaan on vähän sama kuin naiset käyttää meikkiä ja imartelevia kuvakulmia. Kukapa sitä ei haluaisi tuoda parhaimpia puoliaan esiin. Se että mitä pään sisältä löytyy mun kokemuksen mukaan harvoin riippuu fyysisestä kunnosta. Älykkyys kun ei riipu rasvaprosentista :P

Iidaafel
Iidan matkassa

Hahaha :D Juu näitäkin löytyy! Vartaloilla seksiä kalastelevia juntteja.

Kommentoi