Tinderistä tuulee

Siis koko tammikuussa olen käynyt yhdillä treffeillä. Ja ne oli ihan surkeat. 

Mies oli Pohjois-Pohjanmaalta kotoisin ja asunut vasta jonkin aikaa Helsingissä. Eikä siinä siis mitään. Kuulumisten vaihdon jälkeen mies kysyi ”Mitäs muuta?”. Mitäs muuta minulle, ei muuta, ihan tavallista vaan. Mies sanoi ”Sinäpä se hiljainen etälän tyttö olet”. Vaikka kommentti oli sarkasmia, ehkä, niin ekaa kertaa treffeillä en oikeesti keksinyt mitään puhuttavaa. Kävelimme keskustassa Lux tapahtuman aikaan, oli liikaa ihmisiä ja liian kylmä, en voinut puhua. Ei vain tullut mitään. Valehtelin olevani todella väsynyt.

Mitään muita treffejä ei ole ollut, vaikka olen ollut tosi aktiivinen Tinderissä.

26857333_10215590001441953_1721679779_n.jpgLaitoin Teemulle viestin: ”Ollaan oltu match niin kauan, että ajattelin alottaa keskustelun. Mun mielestä sä voisit pyytää mut nyt treffeille”. Ei vastannut. Laitoin kahvihifisteliäksi profiilissaan ilmoittautuneelle Tuomolle viestin: ”Miten kahvihifistelijä keittää kahvit?”. En saanut vastausta.

Juhon profiilissa luki kotoisin toisaalta, joten kysyin mistä toisaalta on kotoisin. No answer. 

Puhumattakaan Kimistä, Akista tai Juhasta, joille laitoin jotain sellasta, kun ”diggaan sun tyyliä” tai ”oot komee”. Se, etten saanut vatausta johtuu kuulemma siitä, etten kysynyt mitään mitään mihin voi vastata väitti ystäväni.

Ossi vastasi sentään. Laitoin Ossille viestin: ”Oon ihan hulluna kauluspaitoihin. Toi sun teki vaikutuksen”. Ja Ossi vastasi: ”Eli simpanssi kauluspaidassakin miellyttäis sua?”. No en enää vastannut Ossille.  Tinder on niin kuollut ja kuopattu. Kukaan ei jaksa viestitellä, kaikki on yhtä kyynistyneitä ja välinpitämättömiä.

26803333_10215589998481879_1090961715_n.jpg

26803751_10215590001361951_157941809_n.jpgNo vähät Tinderistä, onhan minulla vanhat deittini! Sillä vanhat deittini ovat yhtäkkiä vuoden vaihduttua muistaneet minut. Olen saanut todella paljon yhteydenottoja. Vuoden vaihtuminen on selvästi vaikuttanut asiaan ja tylsät pyhät. Hyvää joulua ja kivaa uutta vuotta -viesti on aina hyvä teko syy ottaa yhteyttä. Minäkin sorruin laittamaan viime vuoden todelliselle ihastukselleni viestiä, että olisko vielä mahkuja. Joten en ihmettele, että minuakin on lähestytty, yrittänyttähän ei lasketa. 

Elias, jota tapasin syksyllä alkoi vuoden vaihteessa pommittaa pitkän hiljaisuuden jälkeen ja on jatkanut tammikuun. Viestit on olleet lyhyitä. Siis tähän tyyliin: ”Miten menee”, ”huhuu”, ”kerro jotain jännittävää” tai ”Mitä puuhat”.

Sitten on ollut Antti. En ole koskaan tavannut itse Anttia, mutta Antti on jaksanut viestittää viime maaliskuusta asti! Antti pelaa jääkiekkoa Saksassa ja alkoi juuri nyt soitella ja viestitellä puolen vuoden hiljaisuuden jälkeen. Hän on kysellyt minua lomalle Saksaan ja kun olen kieltäytynyt, hän on sanonut tulevavansa sitten Helsinkiin. Salasin juuri osotetietoni.

Sitten on Toni ja Pasi, jotka molemmat kysyivät miten menee nykyään. Mutta suurin fiasko on Mikko.

26803688_10215590001521955_1386837432_n.jpgMikkokin laittoi viestiä ja kysyi miten menee. Sanoin, että ihan tavallisesti. Mikko kysyi haluisinko kuulla hänen viimeaikaiset kuulumiset, jonka jälkeen keskustelu eteni seuraavanlaisesti:

 

MINÄ: Anna kuulua

MIKKO: Kerron mielummin face-to-face

MINÄ: Aha, no parempi olla sitten jotain todella hyvää

MIKKO: Käyko sulle keskiviikkona?

MINÄ: EI käy. Mulle käy perjantaina.

MIKKO: Okei, nähään vaikka silloin.

MIKKO: En kyllä malta olla kertomatta. Oon tapaillu yhtä naista ja meillä on ollut sika hauskaa yhessä. Nähtiin seuraavan kerran ja seuraavan kerran. Sit tää mimmi sano, että se ei haluu enää olla muutaku kaveri. Ja sit jatkettiin hengailuu tosi tiiviisti. Nähtiin tyylin joka toinen päivä. SIt tuli joulu ja päätin, etten ota nyt ite siihen yhteyttä. Sit se mimmi laitto jouluna viestiä ja kerto, että on kelannut mua. Ja silti se haluu olla frendi. Siis kelaa. Taas työnsin käteni paskaan.

MINÄ: Ja kerrot tän koska?

MIKKO: No kun sulla on aina niin hyviä mielipiteitä. Halusin kysyy mitä oot mieltä tästä tilanteesta ja halusin jutella tästä sun kaa ku kerrot nii hyvii pointteja.

MINÄ: Niin sii haluut nähdä mua, jotta voidaan käydä läpi sun naisasioita? Eli mä vaan kuuntelisin ja auttaisin? En oo psykologi.

MIKKO: No en mä nyt silleen

MINÄ: No miten sitte?

MIKKO: No ajattelin, et jos me voitas alottaa siitä mihin viimeks jäätii

MINÄ: Täh? Nyt en tajuu, tapailet toista mimmiä, kerrot siitä mulle ja haluut vielä tavata…

MIKKO: Niin siis mehän ollaan ton kaa vaan kavereita ja mitään ei tapahtunu.

MINÄ: Aivan.

MIKKO: Haluutko hengailla?

MINÄ: EN halua. En koe siihen mitään syytä. 

Jotenkin jäänyt juttu harvemmin kiinnostaa. Tosin Villen ja Arin kanssa voisin edelleen lähteä ulos. 

26803751_10215590001361951_157941809_n.jpg

26855498_10215590001921965_995075582_n.jpg

KUVAT: Pinaycoco -blogin Pinja

Kommentit (23)
  1. Hei Iida, olen juuri löytänyt blogisi ja ihastunut! Raikkaita kirjoituksia ja elämän energiaa, puhumattakaan kauniista kuvista. Monesta postauksestasi tulee mieleen aika omat sinkkuajat muutama vuosi sitten. Pitkän parisuhteen päätyttyä olin aluksi aika pihalla sinkkuuteni kanssa. Voi kun olisin silloin jo löytänyt blogisi! Toivon sinulle hurjasti voimia ja onnea. Toivottavasti jatkat bloggaamista samalla kvaliteetilla kuin tähänkin asti. Kevätterveisiä Hollannista!

  2. Sinä olet laittanut sydäntä vain mielikuvituksettomille jätkille, oma vika.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *