Tortillasta tuli hodari ja samalla uusi lempiherkkuni

Jos et vielä tiedä mitä tehdä juhannuksena, niin nyt tiedät! Kokeile tortillaa uudella tavalla ja kääräise sisään nakki, perunasalaattia ja mausteita. Oikeasti voin sanoa, että et kadu! Siis olen aivan hurahtanut tähän herkkuun. En ole koskaan ollut perinteisen hodarin ystävä, mutta tämä yhdistelmä toimii. Ja sopii kesään, grillikauteen, viikonloppuun, vieraille nopeaksi tarjottavaksi, sillä tämä on nopeasti tehty.

Minä tein nämä gluteenittomiin tortillalettuihin ja käytin pitkiä gluteenittomia nakkeja. Mutta kaikki käy vehnätortillat tai vegenakit.Vegaanisen tästä saa helposti tekemällä perunasalaatin itse tai ainakin Atrialta löytyy valmis vegaaninen perunasalaattia.

Näitä kannattaa varata reilusti ja tehdä sen verran, kun syöjiä on. Ohje on suuntaa antava.

Tortillahodarit

Ainekset (6 annosta)

6
tortillalettua
6
pitkää nakkia
400 g
perunasalaattia
1 dl
paahdettua sipulirouhetta
ketsuppia
sinappia
tuoreita yrttejä esim. korianteria tai ruohosipulia
20 min
{
AKTIIVINEN 20 min
PASSIIVINEN 0 min

Tee näin:

  • Laita kattilaan vesi kiehumaan. Keitä nakkeja kiehuvassa vedessä noin 5-10 minuuttia. Toki grillaus on myös optio!
  • Laita tortillat tarjoilulautasille. Aseta nakit tortillojen keskelle.
  • Laita jokaiseen tortillahodariin perunasalaattia, ketsuppia, sinappia ja ripottele sipulirouhetta.
  • Halutessasi pilko tuoreita yrttejä tortillahodareiden päälle tuomaan vihreyttä.
  • Kääräise rullalle ja haukkaa!
Kommentit (1)
  1. Oi, miten kiva ja hyvänkuuloinen idea, tätä täytyy kokeilla!:) Meidän yksi tähänastinen lemppari on kalapuikkohampurilaiset esimerkiksi kaurasämpylän välissä 🙂
    Kiitos ideasta ja kivaa viikkoa!<3
    Ida
    http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *