Vegaaniset aamupala letut

Iidan matkassa

Vegaaniset letut

(gluteeniton)

3 isoa lettua/6 pientä lettua

 

1 dl tattarijauhoja

1 banaani

1,5 dl kauramaitoa

1 rkl pähkinävoita (käytin mantelivoita)

1 rkl pellavan-/chiansiemeniä

mausteeksi mm. kanelia, inkivääriä, kardemummaa, vaniljaa

paistamiseen kookosöljyä

päälle marjoja, siirappia, banaania, jugurttia...

 

Sekoita kaikki aineet monitoimikoneessa tai seuvasekoitinkin käy! Anna taikinan tekeytyä 5-10 minuuttia. Paista taikinasta lettuja pannulla miedolla lämpötilalla, jotta letut kypsyvät tasaisesti ja ne on helpompi kääntää rikkomatta niitä. Älä yritä tehdä lettuja isossa paistinpannussa, silloin ne on vaikea kääntää ja hajoavat melko varmasti. Syö letut heti haluamiesi lisukkeiden kanssa.

Nämä letut ovat ihan parhaan makuisia ja omia suosikkejani. Voittavat kaikki pannukakut ja letut, joita olen valmistanut. Näitä voi tehdä myös vohveliraudalla!

-Iida

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu) http://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/you-are-perfect.html

Hyvältä näyttää!

Iidaafel
Iidan matkassa

Kiitos! Ovat todella herkullisia!

iidis
Varpain jaloin

Loistavaa, mietinkin juuri miten tehdään vegaanisia lettuja! Kiitos :)

Iidaafel
Iidan matkassa

Mahtavaa! Saman ongelman kanssa kanppaileena voin suositella näitä!

Kommentoi