Vegaaniset aamupala letut

CSC_0458.JPG

CSC_0454.JPG

CSC_0456.JPG

Vegaaniset letut

(gluteeniton)

3 isoa lettua/6 pientä lettua

 

1 dl tattarijauhoja

1 banaani

1,5 dl kauramaitoa

1 rkl pähkinävoita (käytin mantelivoita)

1 rkl pellavan-/chiansiemeniä

mausteeksi mm. kanelia, inkivääriä, kardemummaa, vaniljaa

paistamiseen kookosöljyä

päälle marjoja, siirappia, banaania, jugurttia…

 

Sekoita kaikki aineet monitoimikoneessa tai seuvasekoitinkin käy! Anna taikinan tekeytyä 5-10 minuuttia. Paista taikinasta lettuja pannulla miedolla lämpötilalla, jotta letut kypsyvät tasaisesti ja ne on helpompi kääntää rikkomatta niitä. Älä yritä tehdä lettuja isossa paistinpannussa, silloin ne on vaikea kääntää ja hajoavat melko varmasti. Syö letut heti haluamiesi lisukkeiden kanssa.

Nämä letut ovat ihan parhaan makuisia ja omia suosikkejani. Voittavat kaikki pannukakut ja letut, joita olen valmistanut. Näitä voi tehdä myös vohveliraudalla!

-Iida

Kommentit (4)
  1. Loistavaa, mietinkin juuri miten tehdään vegaanisia lettuja! Kiitos 🙂

    1. Mahtavaa! Saman ongelman kanssa kanppaileena voin suositella näitä!

  2. Hyvältä näyttää!

    1. Kiitos! Ovat todella herkullisia!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *