Vihreä rakkauteni

Iidan matkassa

Vihreä väri on aika voimakas ja samaa aikaa todella rauhoittava. Nyt kun ympärillä alkaa olla jo ihanan vihreää, tulee siitä todella hyvä olo. Kotinikin on saanut kevään aikana paljon viherkasveja tuomaan kontrastia vaaleille sävyille ja tuomaan rauhaa. Vihreän värin on aina sanottu sopivan minulle punaisen tukkani vastavärinä. Mutten ole koskaan osannut käyttää vihreää. Vihreä vaate päällä on sellainen tunne, että olen huomion keskipiste ja kaikki tuijottavat. Huomion sijaan tekisi mieli piiloutua. 

Osallistuin kuukausi sitten Eloisatmedian ja Katri Niskasen kuvauksiin ja yllätyksenä minulle valittiin vihreä vaate. Kun kuulin stailaajan sanovan "joo, valitsinkin sulle tuolta sellaisen vihreä haalarin", ajattelin, että nonni, se siitä. Heti tuli tunne, että tulen näyttämään ihan kamalalta, vihreä ja vielä haalari. Meikistäkin tehtiin todella "meikitön", joten olin aikalailla epämukavuusalueella. 

Valokuvaajan näyttäessä minulle muutamia kuvia, mieten, että olenko tuo todella minä! Vihreähän näyttää aivan ihanalta! Ja vielä ihanammalta näytti pieni mahani tuolloin viikolla 20. Nämä ovat ensimmäiset viralliset "mahakuvani". Pitäisi uskaltaa olla rohkeampi värienkäyttäjä ja pukeutua väreihin. Musta ja valkoinen on vaan niin kivoja...

-Iida

Kuvausjärjestelyt/Eloisatmedia

Asu/Katri Niskanen

Valokuvaaja/Iiris Heikka

 

Kommentit

Vihreä sopii sulle ihan tosi hyvin! :) Ja hei kun kirjoittelit tuolla, että haaveilet mammakaverien kanssa kahvittelusta Ipanaisella niin mä voin lähteä vaikka heti!

Iidaafel
Iidan matkassa

Ihanaa! Todellakin, ajattelinkin, että olisi ihana tutustua suhun ja mennä yhessä sitten kahvittelemaan ja mitä ikinä keksitäänkään!

Voi kaunis Iida <3 Raskaus kyllä pukee sua todella hyvin :)

Iidaafel
Iidan matkassa

KIITOS!!! Saat mut aina niin hyvälle mielelle sun kommenteilla <3

Saranda
Tyhjä ajatus

Niin kaunis sinä! Vihreä todellakin sopii sulle. :)

Iidaafel
Iidan matkassa

Kiitos toinen <3 Olet ihana <3

Kommentoi