Vihreä rakkauteni

Vihreä väri on aika voimakas ja samaa aikaa todella rauhoittava. Nyt kun ympärillä alkaa olla jo ihanan vihreää, tulee siitä todella hyvä olo. Kotinikin on saanut kevään aikana paljon viherkasveja tuomaan kontrastia vaaleille sävyille ja tuomaan rauhaa. Vihreän värin on aina sanottu sopivan minulle punaisen tukkani vastavärinä. Mutten ole koskaan osannut käyttää vihreää. Vihreä vaate päällä on sellainen tunne, että olen huomion keskipiste ja kaikki tuijottavat. Huomion sijaan tekisi mieli piiloutua. 

Osallistuin kuukausi sitten Eloisatmedian ja Katri Niskasen kuvauksiin ja yllätyksenä minulle valittiin vihreä vaate. Kun kuulin stailaajan sanovan ”joo, valitsinkin sulle tuolta sellaisen vihreä haalarin”, ajattelin, että nonni, se siitä. Heti tuli tunne, että tulen näyttämään ihan kamalalta, vihreä ja vielä haalari. Meikistäkin tehtiin todella ”meikitön”, joten olin aikalailla epämukavuusalueella. 

Valokuvaajan näyttäessä minulle muutamia kuvia, mieten, että olenko tuo todella minä! Vihreähän näyttää aivan ihanalta! Ja vielä ihanammalta näytti pieni mahani tuolloin viikolla 20. Nämä ovat ensimmäiset viralliset ”mahakuvani”. Pitäisi uskaltaa olla rohkeampi värienkäyttäjä ja pukeutua väreihin. Musta ja valkoinen on vaan niin kivoja…

-Iida

ED8A5799.JPG

image1.jpeg

image2.jpeg

ED8A5788.JPG

ED8A5794.JPG

Kuvausjärjestelyt/Eloisatmedia

Asu/Katri Niskanen

Valokuvaaja/Iiris Heikka

 

Kommentit (6)
  1. Niin kaunis sinä! Vihreä todellakin sopii sulle. 🙂

    1. Kiitos toinen <3 Olet ihana <3

  2. Voi kaunis Iida <3 Raskaus kyllä pukee sua todella hyvin 🙂

    1. KIITOS!!! Saat mut aina niin hyvälle mielelle sun kommenteilla <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *