Viikonlopun brunssi

Iidan matkassa

Hyvällä mielellä katson näitä kuvia viikonlopulta. Ei yhtään haittaa, että on taas maanantai. Pyysin viikonloppuna hyvän ystävän brunssille. Harvoin sitä itselle jaksaa leikellä banaanista tähtiä, mutta ystävän takia kyllä. Itseni takia en jaksa silittää pöytäliinaa, kattaa pöytää, asetella servettejä ja laittaa esille tarjottavia. Toisaalta se tuntui niin mukavalta, että aloin miettiä miksen tee ihan vaan itselleni. Kyllähän juurikin itseään varten kuuluisi kattaa kauniisti ja nähdä vaivaa, siitä syntyy niin paljon hyvää mieltä. Viikonlopusta syntyi hurjan paljon hyvää mieltä ja aamupala syntyi pienellä vaivalla, mutta se sai ystävän todella iloiseksi. Ja ystävän ilo sai minut iloiseksi. Taas tuli huomattua, että loppuen lopuksi pienistä asioista syntyy suuresti iloa. Että ehkä nyt vaan alan leikata banaanitähtiä chiapuuroon ihan itseänikin varten, sillä maistuihan se paljon paremmalta.

CHIAPUURO

(vegaaninen, gluteeniton)

1 annos

2,5 dl mantelimaitoa/muu haluamasi kasvimaito

2 rkl chiasiemeniä

1/2 banaani

3 rkl gluteenittomia kaurahiutaleita

vaniljajauhetta

marjoja

 

Muussaa banaani haarukalla. Kaada mantelimaito kuljoon, lisää sen joukkoon banaani, kaurahiutaleet, chiasiemenet ja vaniljahauje ja sekoita. Laita kulho jääkaappiin tunniksi tai anna olla yön yli. Koristele marjoilla.

Ihanaa viikkoa!

- Iida

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.