Voihan papu ja parsakaali!

CSC_0383.JPG

Miltä kuulostaa rapea, lisäaineeton, gluteeniton, vegaaninen ja suolainen herkku, joka on proteiinipitoinen ja sisältää rautaa, sinkkiä, magnesumia sekä mineraaleja? No hyvältä kuulostaa ja vielä paremmalta maistuu! Kyseessä on Ruohonjuuren uutuus, Svenska bönchips, mustapapusipsit. Makuina naturel, chili-tilli ja yrtit. Yksi pussi sisältää 60g papusipsejä, joka ei kerrassaan riitä mihinkään! Omalta osaltani ne ovat loppuneet ennen kuin olen ees päässyt telkkarin ääreen. Eli leffa-evääksi en voi ainakaan suositella… 🙂

CSC_0384.JPG

Tarjoilin papusipsejä syntymäpäivilläni. Vieraat ihastuivat erityisesti chili-tilli ja yrttisipseihin. Jos on sipsien ystävä ja hakee niille terveellisempää korviketta, niin maustetut vaihtoehdot ovat silloin ehdoton suositukseni! Naturel-sipsit ovat myös hyviä, ja sopivat oikeastaan ihan välipalaksi tai salaatin joukkoon. Kyse on tämän näköisestä pussista, niin tiedät mitä metsästät käsiisi http://kauppa.ruohonjuuri.fi/papusipsit-naturel/SVENSK-7350050900014/dp?openGroup=440

CSC_0385.JPG

Lehtikaalisipsit ovat vanha villitus muutaman vuoden takaa ja nyttemmin kauppoihin on tullut terveellisempiä vaihtoehtoja kuten papusipsit ja erilaiset juuressipsit. Svenska bönchipsit tulevat nimensä mukaankin jo Ruotsista. Toinen Ruohonjuuren valikoimasta löytyvä tuote, The Giving Tree parsakaalisipsit, tulevat Thaimaasta. Tuote pakataan vastaavasti Iso-Britanniassa. Vaikka ne hyviltä maistuvat ja ovat vaihtelua tavallisiin rasvaisiin perunasipseihin, valitsen mielummin herkutteluuni ruotsalaiset papusipsit. Pidän tärkeänä ruuan alkuperää ja mahdollissuksien mukaan valitsen aina lähempää tulevan tuotteen. Toki herkuttelen pikkusuolaisilla harvoin, eli voisin kyllä parsakaalisipsejäkin ostaa tuntematta huonoa omatuntoa alkuperän suhteen.

Herkullista lauantai-iltaa! Toivottavasti teillä on herkut kohdillaan näin pyhäinpäivänä!

-Iida

 

*tuotteet saatu Ruohonjuuri Oy:ltä

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *