VOITA VALOKUVAUS

_DSC0219_small-2.jpg

_DSC0256_small.jpg

Juuri näin ja juuri tälläisenä olen oikeutettu saamaan kunnioitusta, rakkautta ja ihailua, kuten jokainen meistä. Jokaisen tulisi tuntea itsensä upeaksi välittämättä siitä, mikä kokoinen on tai onko pienet vai suuret rinnat, tai onko kaksi vai kuusi vatsamakkaraa. Vaikka haluasit muuttaa kehoasi parempaan suuntaan, on sillä matkalla jo sinulla oikeus kunnioitukseen ja rakkauteen. Ilkeitä kommentteja omasta kehosta ei tarvitse kuunnella.

Kun on tyytyväisempi itseensä, niin se näkyy. Rintojen korjaaminen on vaikuttanut tyytyväisyyteeni. Sen vuoksi minulle oli todella tärkeää kuvauttaa itseni. Olen pitänyt itseäni rumana ja epäseksikkäänä, joten halusin kuvia, joissa olen kaunis ja seksikäs. Mieli kun ei ehdi mukaan tälläisessä jutussa, joten halusin nähdä itseni kuvan kautta. Kehoni on muuttunut paljon ja vie aikaa, että omat ajatukset muuttuu. Olen aina vieroksunut kehoani rintojeni vuoksi ja nyt ajattelua tulee muuttaa. Oma keho tulee nähdä nyt uudelleen. Nopeaa se ei ole, vie hetki, ettei näe itseään inhottavana.

 

_DSC0273_small.jpg

_DSC0202_small-2.jpg

_DSC0278_small.jpg

Ja katsoessani itseäni näissä kuvissa, ajattelen vaan, että VAU, olen upea. Haluan jokaisen kokevan tämän tunteen ja näkevän itsensä kauniina ja saavan rakkautta. Kaikki kehot ansaistevat hyvää kohtelua muilta, mutta ennen kaikkea sinulta, myös ajatuksesi vaikuttavat.

Tämän vuoksi sinulla on mahdollisuus voittaa valokuvaus. Ihana Tiia Nyholm on taitava kuvaaja ja hänen kanssaan voitte suunnitella juuri sinun näköisen kuvauksen, jossa sinä voit tuntea itsesi upeaksi. Kyse on miljöö kuvauksesta. Kommentoi tätä postausta ja kerro miksi haluaisit tulla kuvatuksi! Jätä kommenttisi 20.11. mennessä.

Tiian kuvia voit katsoa lisää täältä.

-Iida

_DSC0315_small-2.jpg

_DSC0230_small.jpg

 

Kommentit (16)
  1. Upeita kuvia. Itse otan paljon kuvia muista, mutta itse en ole kuviin halunnut.
    4 lapsen jälkeen vatsani on kuin Euroopan tiekartta; arpia täynnä. Selässä on rumat arvet leikkausten jälkeen ja löytyy niitä leikkausarpia kädestä ja jalasta. Ylipainosta puhumattakaan. Silti olen toisaalta ylpeä vartalostani vaatteet päällä, mutta häpeän arpiani ja vatsakumpuani niin paljon, että uimahallit yms. On minulle vaikeita paikkoja käydä.
    Voisi tehdä hyvää itselleni saada kuvauttaa itseni juuri sellaisena kuin olen. Vuosia on tullut jo mittariin ja viimeksi olen ollut hääkuvauksessa reilut 24 vuotta sitten.

    1. Kiitos paljon kommentista! Ole ylpeä vartalostasi ja arvistasi! Tsemppiä!

  2. Sairastan autoimmuuni sairautta nimeltä alopecia. Ja joskus omapeilikuva todellaa ällöttää ja itkettää. Valokuvat voisi olla tapa nähdä itsestä se puoli minkä moni muu näkee. Ja huonoina päivinä voisi katsoa kuvia ja sanoa itselle siinä peilin edessä ”olet kaunis, selviät tästäkin päivästä” 🙂

    1. Kiitos ihanasta kommentista ja paljon kaikkea hyvää sinulle! Olet kaunis ja selviät! Tsemppiä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *