Weleda Hair Tonic

*Weleda Revitalising Hair Tonic saatu Ruohonjuuresta. Tästä nettikouppaan!

CSC_0223.JPG

Tämän hetken tuote suosikkini! Sain Weledan hiusveden reilu kuukausi sitten ja ihastuin aika tavalla. Hiusvedet ovat muutenkin melko katoavaisia, eikä niitä juuri mahda löytää mistään. Minulla on todella kuiva päänahka, ohuet hiukset ja hirveästi monihaaraisia hiuksia, joita etsien voin viettää montakin tuntia.

CSC_0227.JPG

Weledan hiusvettä suositellaan hiustenlähdostä, hilseilystä tai muista hiuspohjan epätasapaino-oireista kärsiville. Vaikkei kärsisi mistään kyseisestä vaivasta, hiusvesi virkistää hiuspohjaa, vahvistaa ja ravitsee hiusjuuria. Hiusvesi auttaa hiuksia kasvamaan vahvempana ja elinvoimaisina. Hiuspohjan pintaverenkierto aktivoituu, kun tuotetta hieroo sormenpäillä hiuspohjaan. 

CSC_0225.JPG

Hiusvesi on ollut kuukauden käytössä. Ihan päivittäin en ole aina muistanut käyttää, mutta silti päänahkaa ei kutita, kuivaa ihoa ei näy ja ”vauvahiuksia” on paljon otsan hiusrajassa. Uutta ja vahvaa hiusta tulossa! Nautin myös tuotteen ihanasta rentouttavalta tuoksusta, joka muodostuu rosmariiniöljyn, maksaruohon ja piparjuuren uutteista. Tuote on luonnonkosmetiikkaa ja vielä lasipurkissa, mitä fanitan!

Ainut vaikeus on tuotteen levitys päänahkaan, luulen, että vaikeuksissa ovat erityisesti pitkätukkaiset. Tuotettava on kaadettava kädelle, hierottavan molempiin käsiin, mielellään sormenpäihin ja levitettävä tuotettava päänahkaan. Hiukset siinä on vaan tiellä, osa menee aina hiuksiin eikä päänahkaan. Aina olen myös onnistunut kaatamaan hiusvettä lattialle tai lavuaariin. Suosittelen olemaan tarkka ja keskittyä levitykseen. Muutoin aivan ihana virkistävä ja raikas tuote!  Päänahan kunto näkyy hiusten kunnossa!

-Iida

kauneus hiukset testit terveys
Kommentit (2)
  1. Tämähän kuulostaa erittäin hyvältä tuotteelta! Täytynee käydä ostamassa testiin 🙂

    1. Joo! Täydet suositukset tälle tuotteelle, tykkään paljon! Kannattaa kokeilla!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *