Yksi itsevarma kumppani, kiitos!

fullsizeoutput_8f4.jpeg

fullsizeoutput_8f0.jpeg

fullsizeoutput_8f3.jpeg

Itsevarmuus. Itsevarmuus ihastuttaa. Itsevarmuus kääntää katseita. Itsevarmasta huokuu rohkeus olla oma itsensä. Listaamme yhdeksi unelmakumppanin pirteeksi itsevarmuuden. Haluamme itsevarman miehen tai itsevarman naisen.  Minä löydän itseni usein ihastumasta itsevarmaan ihmiseen ja ajattelevani ”wau”.

Tuntuukin, että sinkkumarkkinoilla juurikin itsevarmuus on kovaa valuuttaa. Itsevarmassa henkilössä on sitä jotain, tiettyä karismaa. Hänessä on seksuaalista vetovoimaa. Hän ei välitä mitä muut ajattelee, hän on rohkea. Hän hymyilee ja katsoo suoraan silmiin. Hänellä on hyvä olla siinä hetkessä itsensä kanssa, hän ei vertaile itseään muihin. Hän tietää mitä sanoo, eikä ole huolissaan siitä, että sanoisi jotain tyhmää. Hänen kanssaan et koe alemmuudentunnetta, sillä hän on sinusta aidosti kiinnostunut. Hänestä tulee hyvää oloa myös ympärille. Kukapa ei sellaiseen ihmiseen ihastuisi. 

 Itsevarmuus on tunnetila, mutta liian usein annamme valtaa epävarmuudelle. 

Aamulla saattaa herätä itsevarmana ja luottavaisena päivään. Illalle on sovittu treffit. Päivän aikana töissä tulee ongelmia, tunnet epävarmuutta itsestäsi ja ammattitaidostasi. Treffikumppani laittaa viestiä, että aikataulut venyy ja hän ei voikkaan viedä sinua syömään, mutta huomenna hän voi tulla luoksesi hengaamaan ja katsomaan leffaa. Itsevarmuus katoaa ja epävarmuus astuu tilalle. Miten vaikeaa tuo tunnetila onkaan pitää ja miten paljon valtaa epävarmuudelle antaa! Päässä alkaa juosta kaikenlaiset ajatukset, jotka ruokkivat epävarmuutta.

Epävarmuutta on myös suhteissa. Ystäväni kertoi ihastuneensa kumppanissa juurikin itsevarmuuteen, mutta suhteen edetessä kumppanin itsevarmuus tuntuu kadonneen. Tilalla on epävarmuus, onko toiselle riittävä, onko toinen siinä vierellä ja rakastaako se todella. Alkuun on monesti helppoa esittää itsevarmaa ja varmasti pyrimme siihen, koska tiedämme sen vetoavan toiseen ihmiseen. Meillä on myös käsityksiä itsevarmasta ihmisestä, mutta paidan merkki ei kerro itsevarmuudesta mitään.

Jos todella haluat itsevarman kumppanin, kiinnitä huomioita seuraaviin asioihin treffeillä

 • toisen kanssa on helppo olla, helppo jutella
 • hän on kiinnostonut kuulemaan millainen olet, mitä ajattelet
 • olet hänelle tasavertainen
 • hän osaa myös kuunnella, ei siis puhu vain itsestään
 • hän uskaltaa mokata ja myöntää virheensä
 • hän ei miellytä muita ja osaa sanoa ei
 • hän ei selittele virheitään, häviötään tai myöstymistä tähän tapaan ”Bussilla kesti ja sit piti vielä käydä kaupan kautta”, vaan hän sanoo ”anteeksi, olin myöhässä” ja se siitä

Näillä voit itse lisätä omaa itsevarmuuttasi treffeillä

 • pidä huolta hyvästä ryhdistä
 • pukeudu vaatteisiin, joissa tunnet itsesi upeaksi
 • pukeudu treffipaikan ja tilanteen mukaan, jotta et tunne itseasi ali- tai ylipukeutuneeksi
 • ehdota treffejä paikkaan, jossa sinun ei tarvi jännittää
 • osaaminen lisää itsevarmuutta, jos olet hyvä pelaamaan biljardia, lähde treffeille pelaamaan (itsevarma osaa myös hävitä ilman selittelyjä)

 

-Iida

fullsizeoutput_8f9.jpeg

 

Kommentit (8)
 1. Ihanat naurukuvat <3

 2. Törmäsin lehdessä uutiseen taas jälleen kerran ja ihmettelen miten se voi olla mahdollista, että katoavat, kuin pieru taivaan tuuliin? Mitä kautta olet tutustunut alun perin näihin ihmisiin? Itse en kyllä koskaan noin pystyisi tekemään, mutta olenkin liian kiltti ja sen takia en taida olla kovin haluttua tavaraa naisten keskuudessa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *