Ladataan...
Iidan matkassa

Smoothie bowl

1 annos

 

1banaani

100g marjoja (viinimarjoja, vadelmaa, mansikkaa)

1/2 avocado

2 kananmunan valkuaista

 

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi blenderissä tai sauvasekoittimella. Smoothie saa olla paksua, kaada se kulhoon ja lusikoi! 

Itse tykkään smoothie kulhosta enemmän, kuin juotavasta versiosta. Erohan on oikeastaan vain koostumus. Kulhoon kaadettava smoothie on paksumpaa, jolloin sen päälle voi laittaa kaikkea "koristetta". Se vain näyttää kauniimmalta!

Smoothie Bowl (one porsion): 1 banana, 1/2 avocado, 100g different berries and 2 egg whites. Mix them all together in a blender and enjoy your smoothie bowl!

Ladataan...
Iidan matkassa

Hyvän aamuun kuuluu banaanipannarit! Ne voi paistaa pannulla tai vohveliraudalla. Usein itselläni ei ole aikaa ottaa vohvelirautaa esiin arkena, mutta viikonloppuna kyllä ja erityisesti, jos näitä tekee isomman annoksen! Kokemuksestani maistuu isoille ja pienille syöjille.

Banaanipannarit kuuluvat kyllä aamupala valikoimaani puuron ja smoothien ohella. Tosi mielelläni syön makean aamupalan ja tuoreilla marjoilla, joihin on nyt vielä mahdollisuus. Ja parasta aamuissa on vaan istua ja syödä rauhassa aamupalaa sekä siemailla kahvia. Aamupala on mulle melko tärkeä ja kyllä herään sen verran aikasemmin, että ehdin syödä kiireetä. Meikkaamisen hoidan sitten kiireessä ja sujautan hiukset ponnarille.

Banaanipannarit

1 annos/2 vohvelia

 

1 kypsä banaani

2 valkuaista

n. 3/4 dl kaurahiutaleita

halutessa vaniljajauhetta, kanelia, kardemummaa yms.

 

paistamiseen kookosöljyä/voita

 

Jos omistat blenderin tai sauvasekoittimen, sekoita kaikki aineet tasaiseksi taikinaksi. Voit myös muussata banaanin haarukalla ja sekoittaa aineet toisiinsa vispilällä ilman mitään laitteita. Tällöin on ehkä parempi käyttää kaurajauhoja hiutaleiden sijaan. Sivele kuumaan pannuun tai vohvelirautaan kookosöljyä jaa kaada taikinaa ohuesti. Paista hiljalleen, jotta pannari ei pala ja saat sen siististi käännettyä. Nauti hunajan ja marjojen kanssa.

Vegaanisen ohjeen löytää täältä!

Banana pancakes (one portion): 1 ripe banana, 2 egg whites, 3/4 deciliter of oats and cinnamon or vanilla (not necessary). Mix them all together in a blender. Fry the pancakes in a pan with coconut oil or butter. Enjoy with your favorite fillings!

Ladataan...
Iidan matkassa

Uudelle, tuntemattomalle kuntosalille meneminen on sitten vaikeaa. Olen suunnitellut kuntosalille menemistä pitkään. Ajatus on kuitenkin jännittänyt todella paljon ja alkanut ahdistaa. Pelottaa niin paljon, kun tuttu ja turvallinen viedään ja tilalle tulee jotain tuntematonta. Oma sali on oma sali, siellä tietää missä mikäkin on ja millaista porukkaa siellä käy ja voi tuntea olonsa turvalliseksi. Muutos pelottaa ja olen ajatellut ihan tyhmiä asioita, jotka ovat estäneet menemästä kuntosalille. Tänään sain itseni salin ulkopuolelle, mutta ahdistus kasvoi aivan hirveäksi. Pakotin itseni sisään, sillä ajattelin, että joskus tämä on kuitenkin tehtävä. Kun pääsin sisään, en nähnyt henkilökuntaa missään ja aloin panikoida. Seisoin kaikkien näkyvillä, keskellä tilaa odottaen henkilökuntaa. Olin aivan paniikissa, jos nyt kaikki katsovat juuri minua. Ja minulla oli pinkit treenihousut, siis kaikki kyllä tuijottaisivat nyt, siis miksi laitoin nämä housut! Ja mahtaakohan pikkuhousut nyt näkyä näistä, kun kyykkään! En yhtään muistanut tarkistaa alushousujen väriä.

Etukäteen olin jo miettinyt, että mitä jos kaikki huomaavat minun olevan uusi. Tai mitä, jos joku tulee juttelemaan! Apua, se olisi varmaan kamalinta. Mitä, jos kaikki salilla kävijät ovat vain tosi isoja miehiä ja hoikkia naisia! Ajattelevatko he, etten kuulu joukkoon? Miettivätkö he mitä toi täällä tekee. Siis kaikkea sitä todella ajattelee ja tekee elämästään itselleen melko vaikeaa!

Ja uskokaa, kaikki meni todella hyvin! Sain kuukausi kortin, löysin tarvitsemani laitteet ja välineet, eikä kukaan tullut puhumaan. Fiilis oli loistava treeniä tehdessä ja varmuus tekemisestä nousi koko ajan! Ja lähtiessä olin niin tyytyväinen omaan rohkeuteeni, uskalsin salille! 

-Iida

 

Pages