Ladataan...
Iidan matkassa

Olen viettänyt ihanat viisi päivää Lapissa, Levillä. Briteissä moni kysyi minulta aina Lapista ja pakko oli vastata, että en ole koskaan käynyt koko alueella. Tultuani Suomeen, ei mennyt montaa päivää, kun varasin matkan pohjoiseen. Nyt olen nähnyt pikkupalan Suomen ihanaa Lappia. Ja juuri niin ihanaa täällä onkin kuin olen kuvitellut. Täällä rauhoittuu väkisin, sillä ympärillä ei ole mitään tai ketään. On vain hiljaisuus ja ne karut maisemat. Siinä on jotain niin kaunista, että ymmärrän ihmisiä, jotka valitsevat aina Lapin ulkomaan matkan sijaan. Aivan kuten olen itse valinnut ulkomaat Lapin sijaan tähän asti. Nautin todella paljon, on ollut ihana kävellä ja kulkea, katsoa vain puita ja kiviä. Ja miten kivaa, että tunturissa voi päästä pilven sisään! 

Kuvat on puhelimella otettuja. Kamera oli kyllä mukana, mutta muistikortti ei. Se taisi jäädä kannettavan sisään, kun viimeksi siirsin kuvia. En juuri kuvaillut, mutta aika rentoa sekin. Mukavampaa katsoa maisemia silmillä kun kameran läpi. Seuraavalle kerralla kamera muistikortilla!

Ihanaa viikkoa!

-Iida

I have been almost a week now in Lapland. People were asking so much about Lapland when I was living in UK. All those questions about northern lights and reindeers. I had to say that I've never been there. I booked flights to Lapland couple days after I moved back to Finland. I wanted to see it by myself and not say anymore that I haven't seen it. And Lapland is as wonderful as I tought. Just wild nature.  There is so quiet that you really forget all the world around you. The nature is so rugged that it makes it beautiful. 

Ladataan...

Ladataan...
Iidan matkassa

On olemassa kolme ihon- ja kauneudenhoitoon tarkoitettua tuotetta, joita vain rakastan. En halua muita tuotteita käyttää ja sen vuoksi nämä tuotteet lähtevät aina mukaan kaikkialle. Voisin varmaan elää ilman näitä, jos en olisi koskaan näitä kohdannut. Nyt en vaan enää voisi selvitä ilman näitä kolmea tuotetta, enkä edes halua. 

1. Madara moon flower sävyttävä päivävoide

Olen käyttänyt Madaran sävyttävää päivävoidetta varmasti jo yli kolme vuotta. Se on kevyempi vaihtoehto meikkivoiteelle. Tämä tuote peittää sopivasti, sillä ihoni on hyvä kuntoinen. Lisäksi se tekee ihon ihanan kuulaaksi ja tuo luonnon hehkua! Tämän päälle tarvittaessa puuteria ja se on siinä. Parasta on luonnollisuus ja ekologisuus. Täysin vegaani tuote! Sävyjä on kaksi, itse käytän vaaleampaa sävyä. Yksi purkki kestää puoli vuotta, levitän sitä joka päivä ja silti on riittoisa. Meikkaamisesta ei tule mitään ilman tätä, ihan lemppari tuote!

2. Cattier Misellivesi

Loistava All-in-one tuote! Löysin tuotteen jo neljä vuotta sitten. Loistava luonnonkosmetiikkatuote, jossa hinta on hyvä. Olen käyttänyt monia muita puhdistusvesiä, mutta nyt taas palannut tähän tuotteeseen ja käyttänyt vuoden putkeen. Ehkäpä juuri hinta ja laadun vuoksi. Ja on tietty hyvä, että tässä yhdistyy kasvojen puhdistus, meikinpoistoaine ja kasvovesi, eli yhdellä tuotteella pärjää. 

3. Weleda hiusvesi

Parasta hiuksille ja päänahalle. Olen käyttänyt tätä hiuspohjaa ravitsevaa ja uudistavaa tuotetta nyt puoli vuotta ja koukussa ollaan. Ja parasta on, että olen saanut paljon uusia hiuksia, sellaisia "vauvahiuksia"! Käytän hiusvettä aamuin ja illoin, siitä tulee ihana raikas tunne päänahkaan. Lisäksi hiuksiin tulee kuohkeutta ja pörröyttä. Tuotteen avulla voi myös pidentää hiustenpesu väliä. Plussana ihana rosmariinin tuoksu!

Mitkä on sun suosikki tuotteesi?

-Iida

Ladataan...
Iidan matkassa

Takana on kyllä kamala syöpöttely viikko. Olen kyllä liikkunut vain ja ainoastaan syödäkseni. Mistään tavoitteista ja kehityksestä ei voi puhua ja tätä menoa kehitystä ei ole edes näkyvissä.

 Kaikki alkoi maanantaista. Tein omena muffinsseja ja söin niitä. Samaa tein tiistaina, söin muffinsseja. Keskiviikkona oli iltapäivällä ihan kamala nälkä ja joku oli jättänyt ruokapöydälle suklaalevyn. Sen syötyäni ei sitten ollutkaan nälkä. 

Torstaina tein mustikkapiirakkaa ja otinpa siitäkin palan. Perjantaina menin leffaan. Bridget Jones on lempparini, joten ostin leffasuklaata ja ihan reilusti. Lauantaina vietin päivää Linnanmäellä ja vetäisin siellä burgeri-aterian, poppareita ja taas suklaata.

 

 Sunnuntaina, tänään, ajattelin, että ei tänään eikä ensi viikolla eikä enää ikinä. Aamupalalla  perheenjäsenet söi munkkia ja niin söin sitten minäkin. Päätin, että eipä sunnuntailla ole mitään väliä, on koko viikko mennyt herkutteluksi, joten menköön sitten sunnuntaikin. Herkkuviikko saa nyt päättyä juoksulenkkiin ja ensi viikkolla tsempataan! Positiivista kuitenkin, että söin kaikkia asioita joista tykkään ja treenit menivät täysin suunnitelmien mukaan!  -Iida 

 

  Oh dear! I had an awful week. I've been eating every day and all week. Not well at all! I have been doing gym only to get permission to eat more. All started from Monday when I made apple cupcakes. I ate them and I continued on Thuesday. On Wednesday I was starving after my workday and I saw box of chocolates on the kitchen table! I ate couple... and wasn't hungry no longer. On Thursday I made a Blueberry pie and I had to taste it. On Friday I went to movie (Bridget Jone's baby) and bought some chocolates again but only for Bridget. Well then came a weekend. I went to an amusement park with my family. My belly got some burgers, popcorns and chocolates again. On Sunday morning I woke up and I decided that this ends now. I went to the kitchen and I saw others eating donuts. Well you can guess the rest... next week is new week again!

Pages