Ladataan...
Iidan matkassa

MOIMOI on Raquelin ja Kallen perustama brändi, joka valmistaa kestäviä ja ajattomia nahkalaukkuja. Raquel on kotoisin Espanjasta ja Kalle Suomesta. Laukut näin ollen suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan Suomessa ja Espanjassa.   

MOIMOI sai alkunsa Raquelin ollessa yliopistovaihdossa vuonna 2006 Suomessa. MOI oli Raquelin ensimmäinen sana, jonka hän oppi suomeksi ja siitä syntyi yksinkertainen ja leikkisä nimi nykypäivän laukkubrändille. Hän alkoi opiskelu aikanaan luonnostella laukkukokoelmaa, joka kantoi nimeä MOIMOI. Hän valmistui Barcelonan yliopistosta 2008 ja saapui luonnostelmiensa kanssa Suomeen 2009 Ivana Helsingille. Samana vuonna hän tapasi Kallen, jonka kanssa he alkoivat viedä ajatusta laukkubrändistä eteenpäin. Kalle halusi nähdä luonnokset tuotteina ja 2010 alkoi ensimmäisten laukkujen valmistus. 

Itse ihastuin MOIMOI laukkujen yksinkertaisyyteen. Yksinkertainen oli tässäkin kohtaa kaunista. Simppelit laukut ja muodot miellyttivät, erityisesti kuvien BOMBOM -laukku.  Tämä laukku yhdistettynä asuun kuin asuun ja toimii varmasti. Laukku saa varmasti huomiota, sillä se erottuu muodollaan. Todellinen katseenvangitsija. Pienestä koosta huolimatta se imee kyllä sisäänsä kaiken tarpeellisen, kortit, puhelimen, avaimet, huulipunat. Ihan loistava kaupunkimenossa ja yöelämässä!

MOIMOIn ajatus on valmistaa kestäviä, ajattomia laukkuja, jotka saavat ihmiset käyttämään laadukasta ja hyvää nahkalaukkua vuosikymmeniä. Osta parempaa laatua, jolloin ostat myös vähemmän ja ympäristö kiittää. Yritys haluaa myös suosia pientuottajia ja pieniä yrityksiä, jota myös itse ovat.  Sen vuoksi MOIMOI -laukun ostaminen tuntuu hyvältä, pääsee tukemaan pientä yritystä. Laukku vaikuttaa uniikilta, koska se ei ole vielä jokaisen huulilla.

Oma BOMBOM -laukkuni on sellainen, jota voin hyvin kuvitella käyttäväni aina. Se on kaunis, yksinkertainen, siinä on kauniita yksityiskohtia, siinä on kaksi hihna vaihtoehtoa ja se on todella laadukasta materiaalia. Materiaalin laadun tuntee ja näkee tuotteessa.  Minä en ole nahan asijantuntija, mutta oma veljeni toimii materiaalien parissa päivittäin ja hän huomasi laadun heti. Tikkaukset, soljet ja vetoketjut toimivat laukun yksityiskohtina. Minä olen ainakin ihan muutu yrityksin ideologialle, kestäväkehitys on tätä päivää ja haluan vähentää kulutusta ostamalla laadukkaita ja ajattomia tuotteita. Ja BOMBOM laukku nyt vaan on todella söpö, ihana, kaunis ja just bombom-palleroinen. Tavallaan siis aikuismaisen tyylikäs, mutta silti leikkisä.

Myös muut MOIMOI laukut noudattavat samaa yksinkertaista linjaa ja suurin osa laukuista käy miehille ja naisille muotoilunsa vuoksi. Laukkujen värimaailma on luonnonläheinen ja neutraali, mustaa ja ruskeaa. Muuta juuri kysyisen väriä laukkuja tarvitsee, nuo värit kestävät aikaa ja ovat ns. aina muodissa. Hyvään, yksinkertaiseen ja laadukkaaseen nahkalaukkuun kannattaa satsata.

Laukkuvalikoimaan pääset tästä.

Jätä kommenttia ja kerro mitä pidät!

-Iida

*Laukku saatu

 

Ladataan...

Ladataan...
Iidan matkassa

 

No ei mitenkään. Sillä ennen kuin selviät ensimmäisestäkään pettymyksestä, kohtaat jo seuraavan.  Deittailu on kasa pettymyksiä. Sain jokin aika treffikutsun, josta kieltäydyin ja mies sanoi "Kohti uusia pettymyksiä siis". Vastaus oli mielestäni osuva, sillä siitähän tässä juurikin on kyse. 

Ensimmäinen pettymys tulee jo siinä kohtaa, kun lataat itsellesi Tinderin, etkä saa yhtään matchejä. Eikä tämä vain koske Tinderiä, monet muut deittisovellukset ja nettisivut toimivat samalla perjaatteella. Onhan se pettymys, kun et saa yhtään viestiä. Käsittelen tässä kuitenkin Tinderiä, kun se edelleen on kaikkein suosituin deittiaplikaatio. Kuulin ystävältäni, ettei hän ole saanut useaan kuukauteen yhtään matchiä. Hirveää!

Seuraava pettymys tulee usein melko pian sen jälkeen, kun on onnistunut saamaan matchejä. Riemu matcheistä kestää hetken. Päätän olla nykyaikainen nainen, joka voi aivan hyvin aloittaa keskustelun.  Janne profiilissaan hakee rakkautta, naista joka on kiva ja rehellinen. Laitan hänelle viestiä ja kerron olevani hänen etsimänsä nainen. Saan ilmoituksen, että hän tykkää viestistäni ja siinä kaikki. En koskaan saa mitään vastausta tai viestiä Jannelta. Hän vain tykkää viestistäni...siis haloo Janne! Useamman vastaavan keskustelunaloituksen jälkeen huomaan, että miehet eivät vastaa. Pettymyksien seurauksena, en enää aloita keskusteluja.

Huomaan saaneeni Teemulta viestin, jossa hän kysyy miten sunnuntaini menee. Kerron hänelle kuulumiseni hauskasti ja esitän vasta kysymyksen. Teemu ei enää vastaa ja keskustelu jää siihen.  Siis mikä miehiä vaivaa? Mitä sitten kysyt, jos et enää vastaakkaan!

Jos tähän asti on selvinnyt ilman pettymyksiä, niin kyllä se sieltä vielä tulee, siinä kohtaa, kun sovitte treffeistä.  Sovimme Juhon kanssa treffeistä ja hän sanoo, että sovitaan alustavasti sunnuntai. Sunnuntaina hänestä ei enää kuulu, eikä hän vastaa viesteihini. On ollut niitäkin tapauksia, että tässä kohtaa mies on poistanut minut matcheistä. 

Joissakin tapauksissa olen saanut treffit sovittua ja mahdollisesti numerotkin vaihdettua. Sopiminen ei ole niin epämääräistä kuin "sovitaan alustavasti sunnuntai" vaan olemme sopineet esim. "nähdään sunnnuntaina stokkan kellolla klo 14". Pettymys iskee, kun mies lähettää viestin sunnuntaina klo 13 ja ilmoittaa kärsivänsä niin hirveestä darrasta, ettei pysty. Jep, kiitos pettymyksestä. Olin ostanut uuden huulipunankin näitä treffejä varten.

Toisinaan olen säästynyt pettymyksiltä ensimmäisille treffeille asti. Kun ensimmäiset treffit ovat takana, on pettymys edessä. Olen esittänyt kiinnostukseni tavata uudelleen, jonka jälkeen mies ei vaan enää vastaa, vaan katoaa.

Toisinaan taas ensimmäiset treffit ovat voineet olla menestys ja olen päätynyt toisille, ehkä kolmansillekin treffeille. Kuukausikin on voinut mennä ilman pettymyksiä. Näin kävi juuri Aleksin kanssa. Olin yli kuukauden tapaillut ilman pettymystä, joka tuntui jo liian hyvältä. Lopulta hän perui yhdet treffit vedoten kiireisiin, eikä ehdottanut uusia treffejä peruttujen tilalle. Yhet oharit ei vielä ole maailman loppu, mutta sitten hän perui vielä seuraavat, jonka jälkeen hänestä ei kuulunut. 

Pettymyksistä on tullut uusi normi deittailussa. Et ehdi selvitä edellisestäkään, kun vastassa on jo uusi. Deittailussa todella mennään kohti pettymyksiä ja on koko ajan vähän varpaillaan sitä pettymystä odottaen. Vähän kun olisi pettymysten maailmanpyörässä. Pahinta on jokaisen pettymyksen jälkeen aloittaa uudelleen tietäen joutuvansa taas pettymään. 

Moni pettymys olisi estettävissä hyvillä käytöstavoilla. Missä on toisen kunnioitus ja hyvät tavat? Miksi miehet ei kehtaa sano, jos tapailu ei enää kiinnosta? Onko se nyt niin helvetin vaikeaa sanoa, jos toinen ei kiinnosta enää? Selvästi on helpompi paeta ja kadota, kun laittaa viesti, jossa kertoo tunteistaan. Sitä ei edes tarvitse tehdä kasvotusten vaan viestillä, ei luulisi olevan vaikeaa. 

 

Toivoo

pettymyksiensä kanssa kamppaileva sinkku, jonka katse on eteenpäin kaikesta huolimatta

 

Ladataan...
Iidan matkassa

Osa ehkä huomasi Instagramissani ihanan uutisen! Minä ja ihana Emili järjestämme brunssin teille. Me olemme todella innokkaita reseptien kehittelijöitä ja ruoka on ehdottomasti se tärkein asia, joka meitä kahta ystävinä yhdistää. Näinpä haluamme yhdistää osaamisemme ja järjestää teille brunssin. Te, meidän seuraajat ja lukijat olette tätä toivoneet ja nyt toiveisiin vastataan! 

Ruuan lisäksi meitä yhdistää hymy. Emili on super iloinen, energinen ja hymyilevä tyyppi, joka saa minut hyvälle tuulelle ja varmasti myös sinut. Sen takia tapahtuma sai nimekseen Iidan ja Emilin hymyilevä aamu.

Hymyilevä aamu alkaa lempeällä joogalla, joka sopii jokaiselle taitotasosta huolimatta. Tämän jälkeen te pääsette nauttimaan meidän valmistamasta brunssista. Brunssi on täysin gluteeniton ja maidoton. Samalla voimme jutella yhdessä ja pääsette kysymään meiltä ruuasta, resepteistä, aamupalasta tai mistä tahansa muusta. Tapahtuma järjestetään Sagayogan tiloissa, joka on paikkana todella tunnelmallinen ja hyvää fiilistä luova. Sagayogan perustaja, Saga, ohjaa joogatunnin.  Lisää Sagayogasta tästä!

Tapahtuman puitteet hyvään oloon ja hetken rentoutumiseen ennen joulustressiä on taattu. Mukaasi saat reseptit brunsin tarjottaviin, goodiebagin ja paljon hyvää mieltä. Brunssille mahtuu 10 ensin ilmoittautunutta, alla vielä tarkemmat tiedot ja ohje ilmottautumiseen. Me ollaan tästä todella innoissamme! 

Iidan ja Emilin hymyilevä aamu

Ajankohta: Lauantaina 9.12.2017 klo 10-13.00

Paikka:  Caloniuksenkatu 2, 00101 Helsinki (Sagayoga joogastudio)

Brunssiin sisältyy: 

Kauraleipää ja bataattisämpylöitä täytteineen, tuorepuuroa marjoilla ja pähkinöillä, raakabrownie, tuorepuristettu mehu, kahvia ja    teetä. Hymyilevä aamu alkaa tunnin joogalla. Mukaasi saat vielä reseptit ja goodiebagin.

Hinta: 40€

Ilmottautuminen: Sitovat ilmottautumiset sähkopostilla Emilille osoitteeseen tmemilikumpuniemi@gmail.com

 

Ole nopea, vain 10 ensimmäistä mahtuu mukaan tähän imtiimiin tapahtumaan. Osallistuminen on rajattu, jotta meillä on aikaa olla yhdessä rauhassa. 

 

-Iida

iida.afeldt@hotmail.com  | IG: iidanmatkassa | SC: iida.afeldt | FB: Iidan matkassa

Pages