Ladataan...
Iidan matkassa

Oli lauantai ilta. Hän oli minun vieressäni, katsoimme ilotulituksia, johon Turun The Tall Ships Races huikeasti päättyi. Ilotulitukset tekivät taivaalle sydämen ja minä hymyilin hänen silmilleen. Hän vastasi siihen. Jatkoimme iltaa istumalla rannalla viltin päällä juoden kuumaa kaakaota termarista. Minulla oli hänen takkinsa päällä. Siinä hetkessä oli kaikki. Ihastutti, rakastutti, kihelmöi ja pelotti. Hän kysyi jäänkö yöksi, mutta minusta oli parempi lähteä Helsinkiin.

Lähdin ajamaan kohti Helsinkiä täysin hurmioituneena. Suu vaan roikkui auki. Mitä tässä elämässä oikein tapahtuu, että miten se ihastuminen onkin näin ihanaa ja näin kamalaa samaa aikaa. Siinä ajaessa olo oli niin onnellinen. Ehdin ajatella, että jos nyt kuolisin, kuolisin todella onnellisena. Sen jälkeen havahdun siihen, että autoni luisuu tieltä oikealle. Olin nukahtanut. Käännän rattia voimakkaasti, jolloin se kaartuu vasemmalle ja törmää välikaiteeseen. Välikaiteesta auto kääntyy katolleen ja vierii oikealle ojaan. Shokki on välitön. 

Paikalle onneksi oli pysähtynyt ihmisiä, jotka auttoivat ulos autosta, rauhoittelivat ja soittivat paikalle apua. Ensi reaktiona huusin autoon jääneen käsilaukkuni perään. Mies raukat joutuivat lähteä sitä sitten siinä tilanteessa hakemaan. Mutta nämä minua auttaneet ihmiset, heille olen kiitollinen. Ambulanssi vei minut sairaalaan, jossa sain hyvää hoitoa. Poliisit katsoivat autoni ja sanoivat, että heidän näkökulmastaan on todellinen ihme, että olen hengissä, kun katsoo autoani. Minulle ei tullut edes yhtä mustelmaa. Mitään ei käynyt, vaikka löin pääni. Mitään ei löytynyt, mutta olin sairaalassa tarkkailussa. 

Tälläisen tapahtuman sattuessa kohdalle, ei voi kun kiittää siitä, että saa elää. Ja mikä järkyttävintä tässä tilanteessa, oli juuri ollut maailman onnellisin nainen ja vain silmän räpäys myöhemmin olin ambulanssissa matkalla sairaalaan. En voi kuin kiittää ja arvostaa elämää. Ja miten kliseistä se hetkessä eläminen on, mutta niin totta. Joka päivä pitäisi elää kuin viimeinen. Ole hyvä itsellesi ja läheisillesi ja pidä heistä huoli. Elämässä kaikki voi olla kiinni pienestä hetkestä.

-Iida

 

Ladataan...

Ladataan...
Iidan matkassa

Kuva: Vagabond Goods

Tässä on uusi ja ensimmäinen joogamattoni. Jooga on ollut kesän harrastukseni, jolle olen halunnut antaa aikaa. Kuntosali on ollut vähemmällä. Koko kevään tuntui, että keho olisi halunnut pysähtyä ja levätä ja se suorastaan pyysi päästä joogaamaan. Jooga on nyt ihastuttanut ja kaikki tähän astinen käsitykseni joogasta on selvästi kumoutunut. Tosin sillä on suuresti väliä missä, millä ja kenen tunnilla käy. Oletan myös, että kehon täytyy sitä pyytää, sillä aiemmin olen käynyt joogassa satunnaisesti ja ollut tunneilla vain itseni pakottamana, en oikeasta halusta. 

Miten jooga ja miehet nyt sitten liittyvät yhteen, kun otsikko nyt miehiin kuitenkin viittaa? No juurikin joogatunnilla päädyin ajattelemaan sitä, miksi miehet eivät ajattele mitään. Minunkaan ei tosin olisi tuolla loppurentoutuksen hetkellä kuulunut ajatella mitään, ei ainakaan miehiä. Joogassa usein näin stereotyyppisesti kuulee sanottavan, että anna ajatusten pysähtyä, keskity tähän hetkeen ja tähän harjoitukseen. Ajatusten kuuluisi kohdentua esimerkiksi omaan hengitykseen, jotta ne eivät harhaile. Suoraan sanottua joogassa tulisi olla ajattelematta mitään muuta, kuin omaa kehoaan. Tulisi vain kuunnella ja tunnustella miltä mikäkin asana omassa kehossa tuntuu. 

Ongelma tässä on, että ajatukseni ei pysähdy. Voin olla hiljaa, mutten osaa vielä pysäyttää ajatuksiani. Ajatukseni puhuvat pääni sisällä, kun olisi tekstitykset päällä koko ajan ja mieleni lukee niitä. Puhun koko ajan, vaikken puhu ääneen. Siitä sitten päädyin ajatukseen, että miehet on kuin luotuja joogaamaan! He osaavat olla ajattelematta mitään. Lukemattomia kertoja olen ollut tilanteessa, jossa olen miehen lähellä, on ihan hiljaista ja katselemme toisiamme. Tilanne on tavallaan hieno ja päässäni on miljoonia ajatuksia siitä hetkestä ja miehestä ja mietin kuumeisesti sitä, mitä mies ajattelee. Kun miehelta tuollaisella hetkellä kysyy naisten peruskysymyksen "mitä sä ajattelet", mies vastaa "en mitään". Edes sellaisella hetkellä he eivät ajattele mitään, missä omat ajatukseni vain virtaavat. 

Ajatusten täyteistä päivää! Minä lähden Hotjoogaan harjoittelemaan ajattelemattomuutta :)

-Iida

Ladataan...
Iidan matkassa

Olen luonnonkosmetiikan suuri ystävä ja innostun jatkuvasti uusista tuotteista, joita markkinoille tulee. Hinta vaihtelee suuresti, mutta uutuuksien joukosta on nyt löytynyt kesän aikana todella edullinen ja hyvä uusi sarja! 

Kesällä luonnollisuus korostuu entisestään ja iho voi kaikin tavoin paremmin. Muutamilla tuotteilla oikeastaan pärjää erittäin mainiosti. Omat tämän kesän kolme suosikki tuotettani ovat alla. Onko sinulla suosikkeja, tai onko jokin kysyisistä tuotteista käytössäsi?

TOP #3

  1. Weleda Revitalising hiusvesi
  2. Eco by Sonya Face Tan Water
  3. Organic Shop sitruunaruoho kuorinta

Weleda Revitalising hiusvesi on loistava kesätuote. Se raikastaa päänahkaa ja vitalisoi sitä. Hiusvesi on yksi Weledan vanhimpia tuotteita. Se on riittoisa ja hinta on alle 20€. Hiusvesi jättää hiuksiin raikkaan ja puhtaan tunteen ja päänahka tykkää, erityisesti, jos aurinko on hieman sitä ehtinyt polttaa. Hiusvesi on luonnollisempi vaihtoehto kuivashamppoille ja hiuspuutereille. Se myös kuohkeuttaa hiusta ja pidentää pesuväliä, joten senkin takia ihan mahtava tuote ja helpottaa elämää kesäreissuissa. Itsellä päivittäin käytössä.

Eco by Sonya Face Tan Water on itseruskettava kasvovesi. Ja ainakin tämän kesän todellinen pelastaja, jolla voi huijata päivityksen kasvoille ennen töihin paluuta. Itselläni on vaalea iho ja pari käyttö kertaa riittää huomattavaan eroon. Olen itse tykännyt käyttää tuotetta. Se on myös todella riittoisa ja olen käyttänyt yhtä pulloa jo vuoden. Näin ollen sen kova hinta ei tunnu niin pahalta. Tuote maksaa noin 40€. Se jättää ihanan luonnollisen hehkun iholle, joka tulee huomatuksi. Tuote on luonnonkosmetiikkaa ja täysin vegaaninen.

Organic Shop Body Scrub on aivan ihana vartalokuorinta! Olen muutenkin tänä kesänä löytänyt tämän tuotemerkin ja sen ihanat tuotteet. Organic Shop tulee Virosta ja se valmistaa shamppoita, hoitoaineita, hiusnaamioita, pesuaineita, kuorintoja ja rasvoja. Tuotteet ovat edullisia ja todella hyviä, eli hinta-laatusuhde on todella loistava. Ne ovat luonnonkosmetiikkaa ja sisältävät suurelta osin luonnosta peräisin olevia ainesosia. Kuorontaa on siis ilo levittää iholle ja se tosiaan maksaa alle 5€. 

Kaikki nämä tuotteet olen ostanut Ruohonjuuresta.

-Iida

 

 

 

Pages