Ladataan...
Iidan matkassa

Tinderiä ja muita deittisovelluksia voi hyvin verrata erilaisiin nettikauppoihin. Etsit juuri sitä sinulle sopivaa vaatetta satojen vaihtoehtojen joukosta. Siinä selatessa valikoimaa, usein jo tuskastuu. Omassa päässä on vahva mielikuva siitä, mitä on oikein hakemassa ja sellaistahan ei tietenkään tule vastaan.  Klikkailet parhaat, mielikuvaasi vastaavat, osumat ostoskoriin. Osa sopivista yksilöistä pääsee kanssasi treffeille. 

Heti ensimmäisen tapaamisen jälkeen, osa lähtee takaisin sinne mistä tulikin. Muutamaa harkitset vielä pidempään. Kymmenestä tilaamastasi tuotteesta pidät kaksi. Toista vaatteista käytät kerran, joka jälkeen se unohtuu, se ei vain tunnu hyvältä. Toinen on aivan ihana, mutta suuri käyttö verrattuna hinta-laatu-suhteeseen johtaa siihen, että vaate hajoaa. 

On kai se selvää, että jatkuva sovittelu vie voimia ja aikaa. Tuska hiki valuu, jalat väsyvät ja hermot kiristyvät. Mieliala valahtaa alas. Mikään ei sovi, kaikki on ihan huonoja. Sama tunne, oli kyse sitten miehistä tai vaatteesta. Toivosi alkaa valumaan ja kyynistyminen tulee tilalle muutaman ruman sanan kera.

Sillä surkeuden hetkellä mietit, että miten on mahdollista, että kaksi ystävä pariskuntaasi on onnistunut löytämään toisensa ensimmäisiltä Tinder -treffeiltä. Siis yksi match ja yhdet treffit ja PUM. Miksi toiset taas tarvitsevat sadat treffit ja heidän saldonsa on edelleen nolla?

Tähän kun lisätään hyvää tahtovan ystävän tai läheisin sanat, on hermoromahdus taattu.

”Kyllä sä vielä jonkun löydät.”

”Et sä yksin jää.”

”Kai sulla on joku on, johon lohduttautua?”

”Luulisi, että sulle olis ottajia.”  

”Kumma, ettei sopivia kakslahkeisia löydy, oletkohan vähän vaativa. Luulisi siellä Helsingissä miehiä olevan.”

”Ootko sä vaan liian nirso, eiks se Lauri ollut ihan hyvä?” 

Näitä ja monia muita lauseita varmasti kuulee. Sinkuilta kun on ihan yleisesti ok kysellä mies asioista. 

Sen yhden oikean luottovaatteen löytäminen on vaikeaa. Ja tämä kaikki koskee yhtälailla miehiä. Hyvän miehen löytäminen deittisovelluksista on todella vaikeaa. Kun olet sovitellut miehiä kuin mekkoa niin, jossain kohtaa et enää jaksa. Et jaksa sovittaa yhtäkään enää. Et edes halua nähdä yhtään, sillä se saa veresi kiehumaan ja vitutuksen lisääntymään. 

Silloin pitää lopettaa. Totaalinen ostolakko. Miehetön elämänä. Sen lupaa aloittaa aina uudelleen ja uudelleen. Vähän sama kuin laihduttaminen, aloitat joka maanantai. Aloitat ja lopetat, lataat Tinderin ja poistat Tinderin. Mutta nyt poistan poistan. En halua enää työpäivän päätteeksi lösähtää sohvalle selaamaan Tinderiä tai laittautua treffeille, jonne en edes halua mennä. Ja tässä lakossa ei ole vain miehet vaan kaikki muukin. Koskee kaikkea turhaa ostamista ja uusia vaatteita joihin sysään energiaani. Tosin herkkulakkoon en ala, muuten muista lakoista selviäminen alkaa olla jo haasteellista. 

Jos haluaa loppuelämän kestävän tuotteen, niin sehän ei etsimällä löydy. Sen tietää joka nainen. Se luottovaate löytyy juuri silloin, kun mitään ei pitänyt ostaa tai ainakaan ei olisi rahaa ostaa mitään. Mutta kun se lempivaate löytyy, siitä ei halua eroon. Se päällä on aina hyvä olla. 

 

-Iida

 

Ladataan...
Iidan matkassa

Instagraminin puolella julkaisin reseptin, jonka haluan jakaa bloginkin puolelle! Eli kyseessä on gluteenittomat, maidottomat ja sokerittomat muutaman ainesosan muffinssit. Kuulostaa liian hyvälle ja sen vuoksi kaikkiaan kahdeksasta muffinssista jäi vain kaksi kuvaamista varten. 

Julkaisen tästä lähin helppoja reseptejä Instagramissa, joten laitathan blogin siellä seurantaan tästä!

Sitruuna-muffinssit

8 kappaletta

(gluteeniton, maidoton, sokeriton)

 

MÄRÄT AINEET

50 g kookosöljyä sulana

1 kananmuna

125 g kookosjugurttia (Happycoco / Harvest moon)

0,5 dl hunajaa

1 sitruunan kuori raastettuna

1/2 sitruunan mehu

 

KUIVAT AINEET

1 dl kaurajauhoja

1,5 dl perunajauhoja

2 tl leivinjauhetta

0,5 tl soodaa

0,5 tl psylliumia

halutessa lisää taikinaan marjoja, suklaata yms.

 

Sekoita märät aineet keskenään yhteen. Sekoita kuivat aineet keskenään yhteen. Lisää kuivat aineet märkien aineiden joukkoon ja sekoita taikinaa hellästi.  Lisää taikinaan halutessasi marjoja tai suklaapaloja. Annostele suuriin muffinssivuokiin ja paista 175 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.  Herkuttele muffinsseilla esimerkiksi teen kanssa! 

-Iida

 

Ladataan...
Iidan matkassa

Herään taas harmaista Finlaysonin muumilakanoistani. Minäkin kuulun niihin joilla on valkoiset lakanat, koska kaikilla muillakin. Huomasin kuitenkin aika pian, että paljon mielummin nukahdan ja herään muumilakanoistani.

Nousen sängyn reunalle istumaan. Jalassani on kulahtaneet ja reikäiset yöhousut. Housut kuitenkin korvaa ylellinen vaaleanpunainen pitsitoppini, jonka toinen olkain repsottaa. Laitan puputossuni jalkaan. Kipsuttelen avaamaan sälekaihtimet ja vetämään ne pois valon tieltä.

Ulkona on harmaata. Pilviä on paljon ja vaikuttaa siltä, että tulee sadetta. Mutta minäpä tykkään sateesta. Minulla on vaaleanpunainen sadetakki ja Helsingin räiken sateenvarjo, jonka olen saanut lahjaksi asiakkaalta päiväkodista. Asiakkaani kun tuppaavat tykkäämään väreistä.

Juon pari lasia vettä ja laitan illalla lataamani kahvikeittimen päälle. Vaaleanpunainen moccamasterini alkaa pitää tuttua ääntä.

Tavallinen aamu. Niin tavallinen aamu, että se tuntuu ihanalta. Kasvoilla säihkyy ja suupielet nousevat. Naurattaa. Kävelen tossuillani päkijöillä sipsutellen. Tanssin tavallisen aamun kunniaksi ja päätän ottaa läppärini esiin. Kirjoitan tämän tekstin teille tähän aamuun. Jotta voin jakaa omasta ilostani sinun aamuusi. Mitään tavallisesta poikkeavaa ei tarvita hyvään päivään. Tavallisuudellakin on paikkansa. Nauti siitä.

-Iida

Ladataan...

Pages