onneksi ahneella ei ollut p"#¤#sta loppua

iivents

Ruissit on rääkätty! Kiitos festarikamuille - olipa taas hauskaa!

Hirvitti kyllä että järkkäreille tulee p:nen loppu, kun lauantaina alueelle oli ahdettu 30000 henkeä rockaamaan.. jäi pari bändiä pelkästään ryysiksen takia näkemättä. Ei pystynyt liikkumaan minnekään. Järkkärikin nousi kaiteelle huutamaan "taaksepäin, alue on täynnä! Älkää tulko tänne...!!" Onneks ei keikahtanut ihmisten niskaan.

Ettätuotanoin, kiva että festareilla on jengiä ja tunnelma hyvä, mutta tungoksessa piilee pelottava vaara. Porukka sekoilee kännissä.. joku ottaa keskellä lööbaa ja puhumattakaan bussi/pyörä/kävelyreitistä. Huh!

Ehkä olis itse ollu mieluummin "yleisökatopäivänä" rockaamassa = vanhus! ;)

Kommentit

Always / Never

Me just perjantai-illan päätteeksi ihasteltiin Ruisrockissa sitä, miten kaikki oli toiminut siellä alueella tosi hyvin. Ei tarvinnut jonottaa sisään alueelle eikä vessoihin, eikä ihan kauhean kauan kaljateltassa tiskillekään. Todellisuus mäiskähti vasten kasvoja lauantaina, kun ensin jonotettiin puoli tuntia fillariparkkiin ja varmaan reilusti saman verran festarialueelle ja tultiin siinä missanneeksi siten parikin keikkaa. Että kyllä, yleisökatopäivänä viihtyi paljon paremmin! :)

Fillarimatka keskustaan kumpaisenakin iltana sen sijaan oli aika horror.

LinaS
iivents

Tervehdys helina! Voi että, kontrasti on varmasti ollut huikea, se lauantain tungos oli niin ahdistava. Istuimme yöllä festaribussissa kohti Turun keskustaa ja kauhulla katselimme pyörätien tilanteita.

Meikäläisen heihulinaa kesässä ei ole nettiyhteyksiä ollut (mökillä ei ole edes sähköä), joten tulen vielä postaamaan paaaljon väljemmistä festareista pari fotoa ja juttua kunhan pääsen omalle koneelle kuvia purkamaan ja kirjoittelemaan. Esimerkiksi viime viikonlopun Wanaja Festarit Hämeenlinnassa oli minun mieleen. Siellä oli tilaa hengittää ja istahtaa nurtsille chillailemaan kesäiltaa.

Always / Never

Nettiyhteyksistä on rentouttavaa olla välillä erossa! :) Mäkin olin just muutaman päivän ilman nettiä - mikä ei sinällään ollut pitkä aika, mutta hyvää teki! Mä muuten olin Wanajassa viime vuonna, ja viihdyin siellä erittäin hyvin! Pitäisi varmaan alkaa enemmän suosia pienempiä festareita! :)

LinaS
iivents

Ihan totta! Mutta sen "addiktion" voi luoda muullakin - nyt en saa käsistäni kirjaa millään, 1,5 h hurahti ihan silmissä. Mitä mä sitten teen kun kirja loppuu.. Kaikki varmasti tietää tunteen, kun lukee hyvää kirjaa ja haluaa ahmia sitä lisää- samalla peläten, että se loppuu.

Tuo pienten festareiden suosiminen on ihan kannatettava juttu. Rennompaa fiilistelyä, kun ei koko ajan tartte jonotella. Ja moni bändi kiertää samat lavat, kuin suuremmissakin tapahtumissa. Toki siellä suuremmilla tantereilla näkee (jos pääsee liikkumaan) enemmän. Mutta mm. Ruississa Chisu jäi näkemättä kun ei päästy alueella eteenpäin. Asia tuli korjattua viime lauantaina Karkkila Sunset Beach Partyissa. Valloittavan hyvä keikka!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.