Syysloma loppui 1.11.11.

iivents

Hipsun hepsun niinhän se meni, että syssy rysähti niin kovaa niskaan, että iiventsiin en ole nakutellut MITÄÄN! Jösses! Tarjoankin palan omenaista- olkaatten hyvä!

Syysloma venähti siis hieman pidemmäksi mitä piti. Kun on monta rautaa tulessa, niin jostain on nipistettävä. Mutta nyt taas tormistuminen tällä saralla.

Aloitin nimittäin työn ohessa opiskelut ja nepäs ovatkin vieneet eukon mennessään. Olisikin aivan oma bloginpidon aihe - kuinka yhdistää aikuisena opiskeleminen työhön, perhe-elämään ja yrittämiseen.. joka on myös ollut tosi Sivutoimista. Ei vaan riitä 24h vuorokaudessa, vaikka Kuinka haluaisi ehtiä sinne sun tänne.

Duunirintamallakin on ollut jos jonkinmoista iltageimettä. Viimeksi eilen iltana olin emännöimässä viinitasting-iltaa tukkurilla. En toki viiniexperttinä, mutta kutsujana. Leikkimielinen viinitasting kilpailu kyllä yllätti - on sitä jotain tullut viineistäkin opittua, vaikka ei ole sen kummemmin rypälemaailmaan perehtynytkään. :)

Marraskuuta kaikille!

(kuukausi jonka voisin vaan nukkua- mutta josko nyt koittaisi olla positiivisella mielellä, niin kenties jaksaisi tämän synkkyyden paremmin)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.