Taste of Helsinki oli Musiikkitalon ja Kiasman välissä, mutta kävikö kukaan ilmaistapahtumassa Thai-herkkujen parissa?

iivents

Tepastelimme eilen aurinkoisessa kesäkaupungissa fiilistellen jokseenkin tuulisen päivän keskellä lukuisia tapahtumia, mitä kotikaupunki tarjosi. Yksi ylläreistä oli Thailand Festival Lasipalatsin aukiolla aivan Kampin Narinkkatorin Lauantaitanssien kupeessa. Ihania värikkäitä kojuja, joissa pöydät herkkuja pullollaan. Runsauden pula melkein yllätti, kun ei tiennyt mitä olisi ostanut. Unohtamatta kauniita koristeita, joita sai syödä silmillä. Tarjolla oli myös niska-hartia-päähierontaa ja matkailijoille vinkkejä Thaimaahan. Lasipalatsille ei tarvinnut ostaa 25 euron sisäänpääsyä, eikä vaihtaa poletteja, kuten Taste of Helsingissä. ;) Ystäväni oli nimittäin tuskaillut jonotuksen jonotuksen jonottamista tapahtumassa, jonne oli mennyt suurin odotuksin - syömään, ei jonottamaan. Muutta, varmasti jokainen löysi sieltäkin etsimänsä. Hänelle nälkä teki tepposen, eikä jaksanut pelata markkahärdellin (eli poletit 1mk = 1€) kanssa - lähti syömään toisaalle. Ei ollut raukka tajunnut syödä ennakkoon, niin että olisi voinut nauttia tarjonnasta jonoja pitäen.

Kaisaniemessä jytisi, ei suinkaan ukkonen vaan Status Quo! Rockin' Hellsinki täytti puiston rock-nälkäisillä. Vanhempani olivat eturivissa jamittelemassa, kun Francis Rossi ja kumppanit pistivät housunpuntit tutisemaan rockin ikivihreillä (Grönin Eikka teki samaa Narinkkatorilla, musagenre vaan vähän toinen). Michael Monroekin oli tuttuun tapaan kiipeillyt stagella, tehnyt spagaatteja ja pyöritellyt mikkiä kaulansa ympärille. iiventsissäkin on Michael Monroen energisestä parin vuoden takaisesta Riihimäki Rockin keikasta postaus - käyhän lukemassa ja tsekkaamassa tietty kesän keikoilla livenä show.

Kesä ja tapahtumat! Ah!

Kommentit

LinaS
iivents

Hienoa kuulla Emmi, hätäinen mies oli näemmä hermostunut jonoista. Koitettiin kyllä sanoa, että eihän mihinkään kesätapahtumaan voi mennä ilman jonottelua. Sehän on vaan hyvä, että ihmiset liikkuu ja on aktiivisia. Muuten tapahtumat jäävät kertaluonteisiksi. 

Toinen frendi oli viinipuolella mukana (firmansa puolesta siis) ja hehkutti myös tapahtuman tunnelmaa. Ehkä ensi vuonna itsekin hyppään maisteluretkelle! :) Ainakin mehukkaan näköisiä annoskuvia ja iloisia ilmeitä on monen kuvissa ollut nähtävillä. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.