Ladataan...
iivents

Joulukuun ensimmäinen luukku! Meillä on itsetehty, Partiolaisten (siitä onkin jo saanut avata luukkuja, kun on adventtikalenteri) ja Star Wars -suklaakalenterit! Whooh, miten tuo jäppinen muistaa avata jokaisesta luukut. ;)

Itse olin intohimoinen joulukalenterin vahtaaja pienenä, sillä erotuksella, ettei meillä ikinä ollut montaa kalenteria. Se yksi ja ainoa. Mutta sitäkin tärkeämpi. En ikinä saanut suklaakalenteria. Kun sitten kerran sain kaverilta jouluisen suklaan oman kalenterista saamani tarran (yksi ja ainoa kerta kun sain tarrakalenterin) kanssa vaihtarina, niin se ei maistunutkaan niin hohdokkaalta kuin olin luullut. Jotain nirskuvaa ja mautonta tsekkiläistä suklaata.. pöh. Siitä lähtien olen ihmetellyt noita suklaakalenterien toivojia. Poikakin halusi suklaakalenterin ja sai sen pikkujoululahjaksi. Voi pikkuherran onnea!

En ihan kalenteriton ole minäkään - duunissa odottaa salmiakkijoulukalenteri! :D Ihana duunikaverini antoi sen Halvan tehtaanvierailun jälkeen. Nyt on jokainen työpäivän aloitus mustaa magiaa täynnä! Slurps!

Ladataan...
iivents

Ensimmäinen adventti ja ulkona pauhaa melkoinen koiranilma.. tai ystäväni koirakaan ei suostunut lähtemään pihaa edemmäs tuossa säässä.  Eli miksiköhän tuota pitäisi edes kutsua. Ysh! Eli jouluista fiilaria lähimaillakaan, vaikka kuinka koittaisi kynttilöitä sytytellä.

Meitsi otti ja lähti Tanssiliikunta Hehkun syksyn viimeiselle tunnille hakemaan piristystä ja hikeä pintaan. Ja sen kyllä sai! Wiggle wiggle!!! Niin se vaan on, että liikunta (ja salmiakki) auttaa, kun on ihan nuuduksissa.

Salmiakkisuklaatia tarjolla virtuaalisessa muodossa, olkaatten hyvä!

Ladataan...
iivents

Siitä onkin aikaa, kun viimeksi olen käynyt perinteisissä myyjäisissä. Tiedättekö ne sellaiset myyntitapahtumat, joissa on omatekoisia käsityötaidonnäytteitä; villasukkia, kortteja ja keittönpuolelta korvapuusteja (ei pakastealtaan),
tiikerikakku sellofaanissa, torttuja ja muita herkkuja.

Tänään autonnokka suuntaa kohti Espoon VPK-taloa ja joulumyyjäisiä (siksi olen täällä kukonlaulun aikaan hereilläkin, kun toiset vetää vielä lonkkaa).

Kahvia koneeseen ja menoksi, siellä on mukana muutakuin kuin edellämainittuja tuotteita, Omppu Designin herkulliset kierrätyslasi/keramiikkakorut odottaa!

 

Pages