Ladataan...
iivents

Viikon sisällä käymissäni tapahtumissa- keikoilla, sekä Stand Up-illassa oli myynnissä jos jonkinlaista krääsää, hilavitkuttimia sinne sun tänne. Ja ainahan niitä on pakko mennä hypistelemään - vaikka mitään ei oikeasti tarttis..

Punaisen pallon pelastus-konsertistä jäi merkki rintapieleen, mutta muutoin selvisin vähin krääsätuomisten. Bändipaitoja on jos jonkinmoista kaapin pohjalla, välillä sitä ihmettelee, että olenko tosiaan tuohonkin mahtunut vai onko silmässä ollut vikaa yön pikkutunneilla shoppailtuani.

Stand up-illassa oli yllättävä myyntiartikkeli, dvd! Mietityttää vaan, että toimiiko hetkeen ja aikaan sidottu stand up dvd:lta tsekattuna moneen otteeseen.. tjaah, ainakin kulttuurituottaja oli moisen dvd:n tuottanut. Sitä en ostanut, joten jää arvoitukseksi.

Ladataan...

Ladataan...
iivents

Tapahtuma tämäkin- tänään makasin rautakankena & avuttomana legotohtorin käsittelyssä. Haavi auki, rojua kitalakeen asti ja sitten, sitten aletaan juttelemaan mukavia! :) Lekuri ja hoitsu huomasivat kierrätyslasista ja keramiikasta tehdyn kaulakoruni ja alkoivat kyselemään sen perään.. sano siinä nyt sitten juuta tai jaata!

Se perinteinenhän olisi, "vihellä jos sattuu". ;)

Pages