Ladataan...
iivents

Tänään on vihdoin korjattu pääsiäinen pois (se viimeinenkin rairuoho lensi rodeoon)  ja kotia somistetaan täysillä huomista vapun juhlintaa varten.  Jotenkin kumma fiilis; tipuista värikkäisiin serpenttineihin ja palloihin- seuraavana viikonlopuna onkin sitten ruusut pöydällä, kun on äitienpäivä! Nyt simaa & munkkia naamariin ja kuohuvat kylmään!

Ladataan...
iivents

Kohkausta kuninkaallisten häiden vuoksi, valmistujaispäivä, munkkienhaku leipomosta, lapsen Darth Vader-asun check, skumpat pullokaupasta, oma "lokin paska" kaivettava kaapista, pyörähdys työhuoneella, perunasalaatin vääntö, mitähän vielä puuttuu - ja hei, se on kohta Wappu! :D

Ladataan...
iivents

Olisipa kiva pyrähtää Kuopiossa ensi viikolla, mutta taitaa tuo matka olla liian pitkä. Siellä nimittäin on tapahtuma, joka kokoaa nuoret taitajat kokoon Taitaja 2011 -kilpailuun. Kilpailupaikkoina toimivat Kuopio-halli ja jäähalli, joten porukkaa piisaa ja on odotettavissa, kun puitteet ovat sen verran suuret.

Esimerkiksi palvelualan finalisteja on yrittäjyyden, kukkasidonnan, kauneudenhoitoalan ja somistuksen puolelta mukana. Hienoa, että nuorille annetaan mahdollisuus näyttää taitonsa!

Lainattu tapahtuman sivuilta:

Ammattitaidon SM-kilpailut Kuopiossa 3.–5.5.2011

Taitaja – Ammattitaidon SM-kilpailu on Suomen suurin ammatillisen koulutuksen vuosittainen tapahtuma. Vuonna 2011 nuorten osaajien ammattitaidosta kisataan keväisessä Kuopiossa. Tapahtumaan odotetaan 40000 kävijää.

 

Ladataan...

Pages