Ladataan...
iivents

Taiteiden yössä oli suhteellisen pieni ja rauhallinen (=vanhaksi tullut).

Suuntasimme kirjojen tai Kauhujen yöhön Suomalaiseen kirjakauppaan! Hehkeät kassaneidit palvelivat pilke silmäkulmassa. ;) Viime vuonna oli kuulemma kauneuskilpailut ja tänä vuonna kauheus- äänestin tätä mimmiä.

J-P Palo oli tilaisuutta juotamassa.

Kuuntelimme muutamia kirjailijahaastatteluja Rosa Liksomin signeeratessa kirjoja.

Kirjasession jälkeen kipittelimme keskustan hulinoista kohti Ursulaa.

Matkalla oli kiva kuulla ja nähdä kuinka porukkaa oli kerääntynyt kaduille ja pientenkin kahviloiden ja kioskien ympäsille iltaa viettämään. Johkin kirkon nurkalla kioskinpitäjä luukutti brassirytmejä ja porukka istuskeli lippahattukiskan ympärillä.  

Mattolaiturikin pullisteli porukkaa.

Viimein päästiin Ursulaan, jossa saatiin nautiskella rauhallisesta merituulesta ja Klasu Järvisen Big Bandin soundeista.

Arviolta 55 000 ihmistä osallistui Taiteiden yöhön!

Huikkelia!

 

 

Ladataan...
iivents

tapahtuu! Toivottavasti ei olisi kuitenkaan kauheasti sikailijoita joukossa.

 Taiteiden yö - joo - taidetta ja taidetta, sitäkin on tarjolla, mutta tuntuu että monelle se on vain syy dokaamiseen. TOIVOTTAVASTI Töölönlahti olisi rauhoittunut viime vuotisesta. Viime vuonna oli Justuksenkaltaisia minipossuja liikenteessä rasittavuuten asti.

Nyt olisi tarkoitus mennä kirjapuolella piipahtamaan ja tsekata Taiteiden yön aikataulusta mitä mielenkiintoista Punavuori-akselilla löytyykään.

Eikös oo karseita räpsyjä -->

Oli pakko ottaa pari fotoa duunimatkalla. Jos olisin lapsi niin en Välttämättä innostuisi tämänkaltaisista sirkusjulisteista! :D

Jos jotakuta nyt kovasti kutkuttaa mikä tämä spektaakkelimainen sirkus on niin, tässäpä tämä koko juliste. Myös toisenlaista sirkustaiteilua on tiedossa Taiteiden yönä Cirko Pikkolon esittämänä (+ koko viikonlopun)!

Ladataan...
iivents

Kansainvälisen tason tapahtumapaikka aukeaa pian- nimittäin Musiikkitalo!

Tapahtumajärjestäjänä olin tutustumiskierroksella tänään ja oli mielenkiintoista nähdä mitä ulkokuoren sisälle kätkeytyi. Talon pelkistetty arkkitehtuuri ei ollut yllätys, mutta linjakas talo yllätti pienillä yksityiskohdillaan.

Nämä seinäpaneelit olivat eri tiloista, jokaisessa omanlaisensa.

Seminaarisalin tuolit menevät kasaan ja tila muuttuu hetkessä vaikka tanssilavaksi!

Pääkonsettisali pisti kyllä hiljaiseksi, tämä kännykällä napsastu kuva ei todellakaan anna oikeutta. Ihan huikea taidonnäyte siitä, miten arkkitehtuuri voi olla kaunista. Vielä kun saisi sinfoniaorkesterin soittamaan! ;) Taisivat olla kahvipaussilla, sillä orkeskerin "kattaus" oli kuitenkin pystytetty lavalle.

Esittelykierroksen vetäjä antoi luvan ottaa kuvia vielä keskeneräisestä Kirsi Kaurasen teoksesta Gaia. En kuitenkaan tohtinut lähemmäksi mennä räpsimään- ei kukaan halua töitään keskeneräisinä esille. Julkistamistilaisuus kun on vasta huomenna. Paljon oli osia vielä kiinnitettävänä, mutta upea teos oli jo puolivalmiinakin. Hätkähdyttävän suurikokoinen teos kuvaa mm. luontoa ja uhanalaisia kasveja.

Jos ei heti saa lippuja konserttiin, niin kannattaa käydä tutustumassa yleisölle aukioleviin osiin. Mm. ravintolan puolella tulee olemaan perjantaisin minikonsertteja, musiikkia laidasta laitaan.

Hieno mesta!

Pages