Ladataan...
iivents

Suomi-osaston sillisalaattikin on heitettävä iiventsin palstalle- sitä ei voi ohittaa.

Lähdetään tästä. Ei kaipaa selityksiä. Vein työkavereille Tuuri-kalenterit päivää piristämään.. Saas nähdä ovatko pistäneet seinälle maanantaihin mennessä. ;)

Ja miksi sillisalaattia- niin tuntui siltä, että joka osastolla oli jotain musiikillista showta. Ja kun ne viritettiin samaan tilaan, lähekkäin niin esitysten tunnelma jokseenkin kärsi tai ainakin söi toinen toistaan. Turkkuses soiteltiin selloa, kun samaan aikaan päälle pauhasi jytkyttävä Seinäjoen tango.

Paljastin myös oman tollouteni, kun menin Seinäjoen osaston esittelijältä kysymään, kukahan artisti on. Hän sylkäisi suustaan Heikki jotain nimen ja katsoi minua nenäänsä pitkin, kuinka en voi Tietää häntä. Auuuts. Halusin vain kysäistä kenestä otan pari fotoa, mutta en ymmärtänyt sitä niin loukkaavaksi. Pahoittelut nyt vielä näin jälkikäteen. Kaverini nimeltä Google auttoi Heikki + tango ja sain tietää että hän on yleisön suuri suosikki Heikki Koskelo. Hyvinhän Heikki veti, mutta ei vain ole omaa genreä, niin en häntä tuntenut.

Tästä kun vielä tepastelin eteenpäin musiikkiteema vaihtui kesäteatterinomaiseksi kabareelaulannaksi ja silloin salaatti oli valmis. Kuten myös minä.

Ladataan...
iivents

Tämän läpi luovin eilen kellon lyötyä 12. Et torvena tajunnut lähteä ennen tätä ja voi kiesus mikä työ oli päästä pois alta. Hoooh! Jos ei muuta, niin suomalaiset ainakin harrastavat mielikuvamatkailua oikein porukalla. Joukossa mentiin lastenvaunujen ja keppien kera, ihan heikompaa hirvitti. Sissejä olivat; ulkona rytisi pelti ja sanaan aikaan Messukeskus natisi ovenkarmeistaan ihmisten rynniessä sisälle. Rispektiä!

Ladataan...
iivents

Niin taisi ajatella MONI ryysiessään Messariin MATKA2012 -messuille.

Seesteinen ammattilaispuolen tunnelma vaihtui kellon lyödessä 12.

Tässä muutama messufiilistelykuva ennen ryysäämistä.

Mitähän näillä duunataan..?! :D Mielenkiintoinen tuo esitteen kuvavalinta.

Japski-osastolla oli sushien rullaamista, mutta ständi oli suunniteltu kovin epäkäytännölliseksi- olisi pitänyt olla vähintään 210 pitkä että olisi nähnyt millaista rullaa oli tekeillä.

 Tähän Karibian-risteilijän simulaatiohyttiin mennessä kirpaisi, kun mieleen tulvahti Italian onnettomuus. UM:n osastolla olikin tärkeää tietoa matkallelähtijälle. En ole lähtemisilmoitustakaan koskaan tehnyt- next time taidan kyllä tehdä moisen, niin tietää sitten missä meitsi viipottaa jos maailmalla paukkuu.

Ei muutakuin laukkua pakkaamaan ja reisuun!

Meikänaista odottaa viikon päästä Lontoo, mutta sitä ennen pitää vielä tuhertaa arkisessa aherruksessa.

 

 

Pages