Ladataan...
iivents

Onnea on; rakkaat ihmiset, terveys, iloinen hymy, pitkäaikainen ystävyys, pieni suukko kiireen keskellä, pitkät elämää parantavat illat, rockin jytinä kesäfestareilla..

ja keväiset tulppaanit!

Tänään ollut monelle kulttuurialan ihmiselle onnellisen raukeaa herätä Kalevalan päivään; eilen jaettiin Suomen Kulttuurirahaston apurahat Finlandia-talon vuosijuhlassa.

Onnea kaikille apurahojen saajille!

Minäkin juhlin Onnin päivää (poikani toisen nimen juhla).

Ladataan...
iivents

We Will Rock You!

Olin tammi/helmikuun vaihteessa duunireissulla Lontoossa ja viikon pyörittyäni elämää pulppuavassa kaupungissa oli tietenkin pakko käydä musikaalissa. En vain satu olemaan hahah haaa hilipatipippan musikaalien ystävä, joten nähtyäni Tottenham Court Roadin metroaseman liepeillä mainoksen We Will Rock You - musikaalin mainoksen olin myyty! Queenin musiikkia livenä- sinnepä sinne menen itsekseni iltaa viettämään. Ja kyllä kannatti.  Jokainen esiintyjä osasi laulaa, ei näyttelijöiden "puhelaulua", vaan kunnon rekisterillä mielettömiä vetoja.

Bohemian Rhapsody kruunasi huikean musiikki-ilottelun. Musikaalin stoori itsessään ei ollut kummoinen, mutta musiikillinen puoli- se se vasta oli jotain. Wow! Väliajalla tutustuin valokuvanäyttelyyn, jossa oli Freddie Mercuryn elämästä kuvia. Pienestä Sansibarilaisesta pojasta diivailevaan tähteyteen.

Tänään tuli Yle Teemalta Queen: Elämämme päivät dokkarin ensimmäinen osa - suosittelen!

Musiikkia maan ja taivaan väliltä.

Loistavaa!

Ladataan...
iivents

Valkoinen auto lumisella parkkiksella- sitä voi olla vaikea nähdä. Tai sitten ei. Näin kävi kuitenkin biililleni. Parkkipaikalla ollut auto peruutti suoraan keulaan, kun ei nähnyt sitä valkoisen värin vuoksi.

Näetkö sinä auton?

Mur.

Ladataan...

Pages