Ladataan...
iivents

 

Tähän penkkiin olisi naseva istahtaa koeajolle. iivents oli todistamassa, kun Gumball3000 autot kaasuttivat Kampin Narinkkatorille toinen toistaan näyttävämmillä kieseillä. Viime viikonloppun Monacon GP oli Gumballin päätepiste, jonne myös tämä auto päätyi - ellei jäänyt matkalle vauhdikkaiden käännösten keskellä. 

 

Gumball kaaroja iiventsin Facebook sivulla! 

Blogiin tulee lisää kuvia Gumball3000 suomalaisista hurjapäistä aivan pian.. pientä osviittaa löytyy Iltalehden artikkelista keistä oikein on kyse. IL 

Ja ei, nyt en tarkoita Kimiä. :)

***

Gumball3000 visited Helsinki! Car pics in Facebook >>.

Ladataan...
iivents

Suomen Luonnonsuojeluliiton järjestämä Norpparock rockaa sananmukaisesti norppien puolesta. Mukana iki-ihanat Apiksen kundit, Kuningasidea, Elokuu ja Arttu Wiskari. Radio Novan Ile Jokinen juontaa illan ja onpa jortsuintoisille musiikkia pyörittämässä myös DJ Skenikswee.

Rockin lipputulot käytetään hyvään tarkoitukseen, luonnonsuojeluun. Kannatuskohteina ovat saimaannorppa (of course!), kaivostoiminta, arvokkaat metsät ja näin Mätäjoen saastumisen ollessa pinnalla - tai tärpätti se siellä taitaa kellua - puhtaat vedet ja last but not definetely least lasten ympäristökasvatus. 

Jos jollakulla on mennyt tuo Mätäjoen ympäristökatastrofi ohi, niin tässä lisää tietoa asiasta Ylen sivuilta. Todella ikävää ja anteeksiantamatonta luonnon pilaamista! Toivon ettei vastaavaa tule tapahtumaan - välinpitämättömyys on asia jota en voi käsittää.

Mutta hei, Nyt Tavastialle!! Vielä ehtii!!

Ladataan...
iivents

Superduper herkullinen äitienpäivä perheen ja suvun kesken- It's what I like! <3

Ja mikäs siinä paistatellessa, kun eilenkin päivä paistoi näin upeasti tallustellessani Talin suunnalla Suomen vanhimman golfklubin ohi. Extempore tupsahduksesta lisää Ompun sivulla ja huomenna lisää äippäpäivän herkuista. Nyt on aika kellahtaa kullan kainaloon onnellisen päivän päätteeksi. Hrrr, hyrisen tyytyväisenä! 

Onnea kaikille mammoille!

Happy Mothers Day!

Pages