Iloinen yllätys Lindexillä

Koetin kahlata ruotsin valmentavan kurssin teoriaosiota läpi ja karsia Päivän asu-postauksen kuvia. Pää meni tukkoon ja eksyin sattumalta kurkistamaan, mitä uutuuksia Lindexille olisi tullut. Kannatti mennä sillä mitä huomasinkaan; Littlephant-mallistoon oli tullut uutuuksia, joita en ollut älynnyt edes odottaa!

Seuraamani blogit, joista olen yleensä poiminut tiedon uusista Littlephanteista ovat joko sivuuttaneet koko aiheen tai olen ohittanut epähuomiossa siihen liittyvät postaukset. Niin tai näin, jos saan oikeasti opiskeltua vähänkin tätä pahuksen ruotsia, suuntaan nokkani Lindexille päin viikonlopun alkajaisiksi.

SEURAA BLOGIANI BLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA FACEBOOKISSA

 

Kommentit

Amma (Ei varmistettu) http://www.lily.fi/blogit/why-you-little

Noi legginssit!! IHANAT!! Oliko noi niitä isompia kokoja? (En jaksa mennä ite tarkistaan :D)

phocahispida

No ne penteleethän loppuu tietty kokoon 86. Meillä tosin on niin lyhytjalkainen lapsi, että uskoisin koon 86 leggingsien sopivan ihan koon koko käyttöiän ja ehkä seuraavassakin koossa. Katsotaan siis sorrunko.

Lindexillä on isommassa koossa saatavilla ainakin yhdet mainiot palloleggingsit ja karhuleggingsit, mustavalkoisia molemmat, voisit tykätä... ;)

Amma (Ei varmistettu) http://www.lily.fi/blogit/why-you-little

So let the hunting begin!! Onneksionneksi täällä lakeuksilla ei vielä ymmärretä noiden ihanuuksian päälle ja niistä ei taistella samallalailla kun siellä etelässä :D

Kommentoi