I'm a deeper shade of blue

Pikakuulumiset ennen risteilyä - tukka on sininen. (Pitihän siitä napata parit kuvat todisteeksi kesken käherrysprosessin.) Jos pohditte, miksi sininen niin siksi, että mielestäni sininen tai sinivihreä tukka on sitä parempi, mitä enemmän sitä on ja haluaisin ehkä kasvattaa taas pidempää mallia, joten...

Siniset ovat myös kädet. Arvatkaa kuka aloitti värjäysprosessin viime yönä ja unohti vaalennusvaiheen ja värjäysvaiheen välissä hanskojen käteen palauttamisen? Niinpä. Kun tajusin asian, väriä oli imeytynyt kämmeniin ja nyt ne näyttävät akuutisti paleltuneita. Että jos laivakuvissa on kaikissa tanssihansikkaat kädessä, tiedätte miksi. 

Kivaa viikonloppua kaikille, älkää värjäilkö itseänne vahingossa!

 

Kommentit

hanne_tasteofhoney

Wow, onpa tyylikäs! Musta tuntuu että sulle sopii melkein mikä tahansa väri täydellisesti! :) pitäkää hauskaa laivalla :)

phocahispida

Kiitos! Siellä (kivalla) laivareissulla justiinsa totesin tätä "kaikki värit sopii"-asiaa kommentoinelle, että kaipa ne nyt sopii, kun ei valkoisen kanssa moni väri riitele ja jos jollakulla on valkoinen naama niin täältä löytyy. ;)

Oaaah mä oon niin kateellinen. Sininen tukka on mun ikiunelma, ehkä joskus rohkaistun ja värjään!

phocahispida

Hei sitten viimeistään mummona, kun niillä on ihan säännöstään (liikaa hopeashampoota?) ainakin täällä Keravan ghetossa hienoja sinisen ja lilan pastellisävyjä permanentatuissa, vaaleapohjaisissa kiharoissaan. :,DD

tanjatanja
Ei Beigeä

Hieno hieno hieno! Olen kade! 

phocahispida

Ei ole beigeä tukassakaan. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.