Se on moro!

Heippa Kerava, moikka Hyvinkään metsät. Vähän kävelyä, maltillisesti vahdittavia lapsia ja törkeän paljon retkiruokaa. Ja äitienpäiväksi kotiin.

Bloggaajalla on tietysti laukussaan järjestelmäkameran lisäksi kaksi puhelimen lisäakkua. Luvassa lienee siis retkiruokareportaasi ja kenties iltaiset hermoromahdustilitykset.

Partiosesonki julistettakoon täten avatuksi!

 

Kommentit

Raissi
RetroPrinsessa

Hullu! Ja vielä vapaaehtoisesti, ilman palkkaa?! Mie en voi tajuta :D

phocahispida

Lapset nukkuu, nuotio hiipuu pois. Hiilloksella lettuja. Järvellä iltarusko ja lintujen yölaulut. Ihan huikea rauha ja miljoona tuoksua. Aika monet hei maksaa tästä! ;)

Ei näitä partiohommia onneksi tarvitse ilmaiseksi tehdä, monesti siitä saa vielä maksaakin :D varsinkin kaikilla isommilla leireillä maksat saman osallistumismaksun kuin leiriläiset ja saat paiskia koko ajan myös töitä! Maailman paras, mutta aika hullu (varsinkin evp:n (ei-vielä-partiolainen) näkökulmasta) harrastus ;)

phocahispida

Jep! Isoilla leireillä välillä jopa hiukan hajottaa maksaa monta kymppiä siitä, että pääsee paiskimaan vaikkapa keittiöön hommia 10h päiviksi. ;D

Raissi
RetroPrinsessa

Ei voi tajuta!

phocahispida

Kaikkea pitää hei testata... Tuut joskus mukaan. ;)

Raissi
RetroPrinsessa

Arvaa kahesti tuunko?! Kyllä on tuolla pohjoisessa tullut eräilyä testattua ihan liikaa ;D

Nii
En vaihtais sekuntiakaan

Seurailen aina mielenkiinnolla partiojuttujas, omat meiningit on vähentyneet mutta kerran partiolainen on aina partiolainen :) ja viikon päästä olis pt-kisat ja rastimiehen nakki.

phocahispida

Hei kiva saada palautetta siitä, millaisia juttuja kukin tykkää lukea ja että partiojututkin kiinnostaa, kun ne ei tosiaan ole välttämättä kauhean yleismaailmallisesti kiinnostavia. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.